0

Bucurate de toata siguranta necesara utiliand becurile led!

Pentru ca un autovehicul sa poata fi in parametrii optimi de utilizare in momentul in care este pus in circulatie pe drumurile publice, nu doar partea tehnica trebuie sa fie bine pusa la punct, ci si intreg sistemul de iluminat: faruri, stopuri, proiectoare si asa mai departe, toate trebuie sa fie functionale fara nici o exceptie.

Foarte multi soferi probabil ca se intreaba care sunt cele mai potrivite faruri pentru masinile personale. Principalele tipuri de becuri care se utilizeaza astazi, sunt: becurile cu halogen, xenon sau cele de tip LED, fiecare dintre acestea avand avantaje si dezavantaje.

Sistemul de iluminat este esential pentru siguranta traficului rutier, astfel ca proprietarii de masini, au obligatia sa isi intretina corespunzator autoturismele, inclusiv din punctul de vedere al becurilor deoarece nu trebuie sa existe becuri arse, dar mai ales, becurile trebuie sa se incadreze in standardele legale.

becuri-led-d2s-v2-600x600

In cazul farurilor mai ales, cea mai buna varianta este evident utilizarea ledurilor, acestea fiind extrem de eficiente ca si consum de curent dar si ca durata de viata.
Cand vorbim despre led far, vorbim despre lumina clara si puternica, care ne va putea asigura toata vizibilitatea necesara pe timp de noapte, ceata, ploaie sau zapada.

In prezent, majoritatea masinilor noi de la acest moment includ lumini cu led, inclusiv stopurile si usor, usor, inlcusiv masinile accesibile au inceput sa vina cu lumini led montate din fabrica, ceea ce este un mare avantaj pentru cei care dispun de un buget ceva mai redus pentru achizitionare unui autoturism nou sau chiar second hand.

Daca va numarati printre aceia care sunt nevoiti sa circule foarte des pe timp de noapte si inafara localitatilor, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Gotek.ro si sa va alegeti cele mai potrivite becuri led pentru masina dumneavoastra.
Produsele comercializate de cei de la Gotek.ro sunt de cea mai buna calitate dar si la preturi extrem de avantajoase, precum si serviciile care sunt gandite astfel incat sa fie in avantajul clientului. Acestia sunt importatori directi ale acestor solutii minune pentru iluminatul autoturismului, fiind vorba numai de produse de calitate dupa cum am precizat, produse ce au fost atent testate inainte de a fi expediate.

Cu ajutorul becurilor auto de tip led, veti putea pleca la orice drum lung pe timp de noapte si cu siguranta utilizandu-le veti observa instant diferenta dintre led si halogen.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune solutii de iluminat pentru autotursime, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Gotek, unde va sunt puse la dispozitie foarte multe produse de cea mai buna calitate, leduri pentru faruri, leduri pentru interior DRL semnalizare si stopuri, banda led, leduri pentru proiectoarele de ceata, precum si accesoriile aferente instalarii unui astfel de kit daca este cazul.

De asemenea, pentru orice nelamurire sau detalii suplimentare, ii poti apela pe acestia prin intermediul datelor de contact ce sunt afisate pe site in sectiunea “Contact” si orice intrebare vei avea, raspunsul nu va intarzia sa apara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *