0

Cum sa faci cadouri de care sa te bucuri si tu

Se apropie 8 martie si barbatii trebuie sa fie un pic inventivi, ar trebui sa treaca peste clasicile flori si mese la restaurant in oras. Statisticile spun ca romanii inca sunt pudici cand vine vorba de jucarii sexuale cupluri desi in tarile unde sexul nu este un subiect tabu printre cele mai cautate cadouri in perioada asta a anului sunt cele mai deochiate. Adica in Statele Unite ale Americii 8 din 10 femei folosesc vibratoare.

In Romania nici nu stiu daca s-au facut studii dar oricum sunt foarte putini deschisi la astfel de chestii in ziua de azi. Tot in Statele Unite ale Americii studiile spun ca barbatii stiu ca iubitele lor au o astfel de jucarie sexuala si de cele mai multe ori este folosit de ambii parteneri, acum nu stiu prin ce metoda dar nici nu vreau sa intru in detalii.

Piata asta de magazine cu chestii sexuale merg destul de bine peste tot mai ales ca pentru pudici exista si varianta online unde coletul vine intr-un mod neinscriptionat in asa fel incat nimeni nu poate sti ce se afla in interiorul cutiei.

Dar dincolo de treaba asta, ca m-am indepartat un pic de ideea de baza, incercati de zilele gen Ziua indragostitilor, Dragobete, 1 si 8 martie sa fiti mai iventivi, mai altfel ca de obicei. Aveti timp sa oferiti cadouri precum telefoane, parfumuri, cosmetice, cine romantice sau cine stie ce alte chestii, in fiecare zi din an. Dar cu cat sunteti mai originali cu atat persoana iubita va fi mai impresionata. A devenit plictisitor sa cumparati folori si bomboane, incercati sa cumparati cadouri utile si care sa ramana in memoria persoanei iubite peste ani si ani. Sunt oameni care tin minte in fiecare an ce au primit in dar cu ocazia anumitor zile speciale. Parca e placut sa iti aduci aminte ca acum 5 ani ai primit in dar un obiect ce inca il mai ai si acum si poate chiar il folosesti destul de des.

Voi baerbatilor, ce cadouri speciale faceti partenerelor voastre? Cum va surprindeti iubitele in aceste zile speciale? Preferti atentii mici dar mai dese sau un cadou mare si la frecventa mai redusa? Chiar sunt curios cum reusiti sa va surprindeti partenerele?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *