0

Care sunt cele mai bune aplicatii de mobil pentru stirile din fotbal

Fotbalul se mentine in topul celor mai populare sporturi la nivel mondial, si in ciuda faptului ca nu mai este cosiderat cel mai indragit sport, acesta inca atrage multi suporteri care devin atasati pe viata de tot ceea ce reprezinta. Acest lucru, se poate observa in numeroasele tipuri de aplicatii pe care le ai la dispozitie si care ne incanta dorintele pe care le avem vizavi de necesitatea noastra privind rezultatele in fotbal.

Acesta este motivul pentru care aplicatiile sportive au aparut pe piata intr-un numar tot mai mare, mai ales cele de fotbal la care ne referim acum. Nici nu ma asteptam la altceva sincer, deoarece am observat ca doar o parte din ele ofera calitatea pe care suporterii si pariorii si-o doresc si de aceea, vreau sa iti recomand care sunt acestea.

Cele mai bune aplicatii de urmarit rezultatele in fotbal?

Fifa, si de aceasta data este liderul incontestabil pe piata de aplicatii mobile. Aceasta, a creat probabil de departe cea mai buna metoda prin care iubitorii de fotbal pot fi la curent cu orice meci, indiferent de campionat. Chiar si meciurile din liga 2 pot fi urmarite live si sa afli care este situatia unui anume meci. Ca sa intelegi mai bine, pentru orice informatie sau scor in materie de fotbal, aplicatia Fifa este exact ceea ce iti doresti.

Cea de-a doua recomandare, este tocmai The Football App, cea care a fost lansata aproape acum 10 ani. Cu peste 10 milioane de descarcari in total, aceasta se mentine in topul celor mai bune aplicatii sportive, ea dezvoltandu-se de la un an la altul. Ceea ce trebuie sa stii, este ca numarul campionatelor desi a fost unul foarte mic, acum a ajuns la 100 si in fiecare an are tot mai multe beneficii si avantaje.

Livescore, ocupa ultima pozitie in top 3 cele mai bune aplicatii sportive. Aceasta, este apreciata in special pentru rezultatele sale in timp real, dar in care nu se investesc atat de multi bani. Pentru mine, ramane cu siguranta cea mai sigura aplicatie si cu ajutorul careia, mi-am putut analiza biletele ani la rand. Tin minte si acum faptul ca, era singura aplicatie de top acum multi ani cand eram un parior, cautata de foarte multe persoane si sincer chiar ma bucur sa o vad inca acolo unde merita deoarece erorile au fost inlaturate. Asa ca, iti recomand sa o folosesti daca ai nevoie de ceva simplu, rapid si care sa nu te induca in eroare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *