3

Concert Robbie Williams la Bucuresti pe 17 iulie 2015

S-a dat zvon in tara ca Robbie Williams concerteaza la Bucuresti pe 17 iulie 2015 in cadrul turneului “Let Me Entertain You”, desi pe situl artistului nu s-a anuntat inca nimic, artistul a anuntat deja concertele de la Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). In momentul acesta se poarta batalii pentru aducerea artistului in Capitala Romaniei, Events a anuntat deja sosirea lui Robbie Williams la Bucuresti, in cadrul unui eveniment in care se bat pentru organizare de catre Marcel Avram (EMagic) si Events.

In concluzie, evenimentul nu este sigur dar sunt sanse foarte mari sa se intample, mai ales ca din primele discutii, Robbie Williams a refuzat sustinerea unui concert pe Arena Nationala, astfel cea mai mare sansa este ca acesta sa aiba loc in Piata Constitutiei.

0011_hr_robbie-williams-swing-2014-budapest_photo_ralphlarmann_com_-ca3_0520-scr

Acest turneu este foarte important pentru fani, mai ales pentru ca artistul a anuntat de foarte multe ori ca doreste sa-si incheie cariera muzicala. Pretul bilelor este inca necunoscut, dar siturile de specialitate ofera fanilor posibilitatea de a fi in contact cu aceasta informatie, astfel poti alege sa fii anuntat atunci cand se vor pune in vanzare printr-un email sau SMS.

Anul 2014 a fost foarte slab in domeniul concertelor din Romania dar in 2015 s-au anuntat cateva nume grele ale muzicii ce vor concerta in Romania, in Bucuresti si Cluj: One Republic, Roxette, Europe, Richard Clayderman, Marc Anthony, Andre Rieu alaturi de Johann Strauss Orchestra si AC/DC care au anuntat ca vor concerta in Romania doar ca nu au anuntat inca o data oficiala, din pacate nu pot pune in lista si concertele de muzica populara si a trupelor de mana a doua care concerteaza in Iasi.

Sper sa ne vedem la concert 😉

Comments

comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *