0

Care sunt elementele componente ale unui carucior 3 in 1? Afla mai multe despre cel mai popular tip de carucior

Caruciorul este un produs care nu o sa scada in popularitate niciodata. Orice familie in care apare un nou membru va avea nevoie de un astfel de produs pentru a-si desfasura activitatea in mod normal. Aceasta popularitate, insa, variaza in functie de tipul carucioarelor. In ultimii ani, s-a observat o crestere puternica in popularitate a noilor modele aparute pe piata, carucioarele 3 in 1.

Initial, pretul pentru orice modele din oferta de carucioare 3 in 1: carucioaredecopii.ro/carucioare-copii/carucioare-3-in-1 parea unul extrem de ridicat si lumea nu se arunca din prima sa cumpere un astfel de produs. In timp, insa, au inceput sa iasa la suprafata beneficiile aduse de un produs mult mai complex decat cele ce aparusera pe piata pana in acel moment. Hai sa aflam mai multe despre aceste carucioare prin prezentarea principalelor componente.

Cadrul

Cadrul este elementul central al oricarui carucior 3 in 1. Acesta este elementul de care se leaga toate celelalte componentele. Atat fiecare tip de carucior, cat si accesoriile, au modalitati de prindere speciale, astfel incat rezultatul final sa fie unul compact. In general cadrul este realizat din aluminiu sau un amestec de metale. El trebuie sa fie facut dintr-un material usor, cu rezistenta mare, deteriorarea sa ducand la nevoia schimbarii intregului produs

Landoul, partea sport si scoica auto

Desi elementul central cand vine vorba de carucioare 3 in 1 este cadrul, elementul principal este constituit din trei componente: landoul, partea sport si scoica auto. Fiecare dintre acestea este destinata unei perioade de dezvoltare din viata copilului. Landoul se prezinta sub forma unui patut si se foloseste in primele luni din viata nou-nascutului.

Scoica auto, de asemenea, este folosita in prima etapa din viata copilului, insa partea sport este elementul component care va fi folosit pe o perioada indelungata. Acesta poate fi folosit din momentul in care copilul isi poate mentine pozitia de sezut pana atunci cand caruciorul nu mai este o necesitate.

Accesoriile

Unul din avantajele aduse de un carucior de ultima generatie este faptul ca acesta vine direct cu o serie de accesorii, toate necesare fie parintilor, fie copilului. Dintre cele mai intalnite accesorii, ele fiind oferite de majoritatea producatorilor de carucioare, fac parte: husa de iarna, care se monteaza fie pe landou, fie pe partea sport si are rolul de a pastra o temperatura mai ridicata pe timp de iarna; geanta de scutece, accesoriu necesar tuturor parintilor, dar si o serie de plase care sa protejeze copilul de ploaie si de insecte.

De unde pot lua un carucior 3 in 1 de calitate, la un pret bun?

Aceste noi modele de carucioare de copii, vezi aici, s-au extins destul de mult pe piata din Romania, astfel incat ele se pot gasi in orice magazin ce comercializeaza un minim necesar de produse destinate bebelusilor.

Daca, insa, doriti sa mergeti catre un magazin specializat in vanzarea produselor de copii, va recomandam cu incredere carucioaredecopii.ro. Aici veti gasi, pe langa sute de modele de carucioare, toate produsele de care aveti nevoie in momentul in care in viata dumneavoastra apare un nou membru. Fiecare produs este adus de la producatori de incredere si poate fi comandat online in cel mai simplu mod. Alege ce e mai bun pentru copilul tau – Carucioare de Copii!

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *