0

Cauciucuri de ultima generație Goodyear sunt pentru fiecare mașină

Toate drumurile, indiferent dacă sunt străbătute de vehicule electrice silențioase sau de mașini cu motoare cu combustie internă, sunt acum pregătite să fie parcuse cu performanță maximă, datorită angajamentului Goodyear și inovației sale constante. În curând, acest angajament va fi subliniat și mai evident, odată cu debutul noului logo Goodyear EV-Ready, care va împodobi peretele lateral al fiecărei anvelope noi începând cu anul 2024.

Într-o eră în care mobilitatea electrică se dezvoltă rapid, cu prognoze indicând că 97% dintre vehiculele noi din Europa vor fi cel puțin parțial electrificate până în 2029, iar 61% vor fi complet electrice, Goodyear se plasează în fruntea acestui trend. Cu tehnologii care îmbină performanța optimă, reducerea zgomotului și o durată de viață extinsă a anvelopelor, Goodyear rămâne la linia de vârf a inovației în industria auto.

Printre aceste inovații, tehnologia SoundComfort se distinge prin capacitatea sa de a reduce zgomotul generat de interacțiunea anvelopelor cu șoseaua, adresându-se în mod special vehiculelor electrice silențioase. Această tehnologie oferă potențialul de a diminua zgomotul interior cu până la 50%, contribuind astfel la o experiență de condus lină și confortabilă în lumea vehiculelor electrice.

De asemenea, vehiculele electrice impun uzură crescută a anvelopelor din cauza greutății suplimentare și a cuplului mai mare. Pentru a rezolva această provocare, Goodyear a dezvoltat tehnologia Mileage Plus, care nu doar maximizează durata de viață a anvelopelor, dar permite șoferilor să parcurgă distanțe din ce în ce mai mari cu fiecare set de anvelope.

Prin tehnologiile care contribuie la rezistența redusă la rulare, Goodyear nu numai că ajută la reducerea consumului de energie, dar și extind autonomia vehiculelor electrice. Acest rezultat este obținut prin optimizarea structurii anvelopei, dezvoltarea de compuși inovatori și ajustarea aerodinamică a designului pereților laterali.

Goodyear a devenit furnizorul de echipament original pentru aproximativ 50% din vehiculele electrice fabricate în Europa, cu mulți producători de top alegând calitatea și tehnologia brandului pentru modelele lor. Această încredere constantă în produsele Goodyear evidențiază poziția sa centrală în industria auto și angajamentul de a asigura că fiecare vehicul, indiferent de sistemul său de propulsie, rulează cu performanță excepțională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *