0

Skyshowtime confirma lansarea: Rise of the Pink Ladies

Cu Marisa Davila și Cheyenne Isabel în rolurile principale, sezonul de zece episoade va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din 7 aprilie

Descarcă imaginile aici: https://we.tl/t-axsV0qVHhs

Urmărește trailerul aici: https://youtu.be/NbZA7-rd-Q4

Official Music Video: https://youtu.be/1_hYQWTBc5A

SkyShowtime a confirmat astăzi data lansării noului serial Grease: Rise of the Pink Ladies. Produs de Paramount Television Studios, serialul musical va fi disponibil pe SkyShowtime începând de vineri, 7 aprilie. Primele două episoade vor fi disponibile pentru vizionare la momentul lansării, ulterior, săptămânal, în fiecare zi de vineri, câte un nou episod va fi lansat.

Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul Grease; în 1954, înainte ca rock-n-roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din școală – patru rebele îndrăznesc să se distreze după propriile reguli, stârnind o panică morală care va schimba liceul Rydell pentru totdeauna.

Serialul îi are ca protagoniști pe Marisa Davila în rolul lui Jane și pe Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, Ari Notartomaso în rolul lui Cynthiei, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul lui Richie, Jason Schmidt în rolul lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul directorului adjunct McGee.

Serialul este scris și produs executiv de Annabel Oakes (Atypical, Transparent), producător și regizor. Marty Bowen și Wyck Godfrey sunt producători executivi ai Temple Hill, alături de Adam Fishbach. Cel din urmă, împreună cu Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil), a regizat episodul-pilot, plus încă două episoade, pentru care ambii au fost producători executivi. Erik Feig și Samie Kim Falvey sunt producători executivi prin intermediul PICTURESTART, produs de Grace Gilroy. Coregrafia este semnată de Jamal Sims, care a fost și regizor, iar muzica îi aparține lui Justin Trante, nominalizat la premiile GRAMMY și producător executiv de muzică.

Serviciul SkyShowtime este disponibil clienților prin intermediul aplicației SkyShowtime, disponibilă pentru dispozitivele Apple iOS, tvOS și Android, precum și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar pentru abonamentul SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

###

Pentru mai multe detalii, accesează:

Site web: www.skyshowtime.com

Redacție: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Date de contact

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa beatrice.cristea@publicisconsultants.ro.

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa, lansat recent în peste 20 de piețe cuprinzând peste 90 de milioane de familii. În prezent, SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime aduce divertisment, filme și seriale originale de top de la branduri emblematice precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va găzdui, de asemenea, o serie de producții locale exclusive, precum și seriale SkyShowtime Originals.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *