0

Cauti o cada freestanding la perete? Afla ce sa alegi dintre modelele din fonta, ABS si acril sanitar

Daca vrei sa iti amenajezi baia intr-un stil diferit, care sa exprime personalitate, atunci opteaza pentru o cada freestanding la perete. Este o optiune sofisticata, care iti permite sa concepi o oaza de relaxare la tine acasa si sa te bucuri de avantajele estetice si de ordin functional ale unui obiect sanitar premium. Cu toate acestea, nu toate cazile ofera aceleasi avantaje.

Unele sunt mai recomandate decat altele, dintr-un singur motiv: materialul de fabricatie. Acesta joaca un rol esential in calitatea unei cazi si trebuie ales cu mare atentie, mai ales daca vrei sa faci o investitie pe termen lung. Iata care sunt avantajele cazilor din ABS, ale modelelor din fonta si ale obiectelor sanitare concepute din acril sanitar: descopera-le pe fiecare in parte. Afla totul despre o cada freestanding la perete: https://lux-sanitary.ro/29-cazi-freestanding.

Cada freestanding de perete conceputa din ABS

Nu doar cazile freestanding pentru perete sunt concepute din ABS, ci si alte mii de obiecte sanitare, care se bucura de rezistenta sporita si popularitate in utilizare. ABS-ul este una dintre cele cinci rasini sintetice majore, ce permite usurinta in prelucrare. Cazile concepute din acest material au un grad ridicat de rezistenta la impact, rezistenta la cadura, la temperaturi extreme (scazute si foarte ridicate), si la actiunea substantelor chimice. Materialul prezinta un luciu bun de suprafata, se vopseste si se coloreaza usor, motiv pentru care aceste cazi freestanding se gasesc intr-o foarte mare varietate de forme si de nuante.

Cada freestanding montata la perete si fabricata din fonta

Cada conceputa din fonta este si in zilele noastre o optiune, design-ul clasic al acestui obiect sanitar fiind mult imbunatatit. Cei care apeleaza la o cada freestanding din fonta isi doresc o piesa impunatoare, care sa devina – instant – piesa de rezistenta a incaperii. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont ca este o cada foarte grea, care necesita interventii periodice pentru imbunatatirea estetica si care costa destul de mult. Avantajul este ca mentine constanta temperatura apei si ca vine la pachet cu o rezistenta crescuta, dar exista optiuni mai accesibile in acest sens, cum ar fi cazile freestanding din ABS. Pune in balanta optiunile.

Cada freestanding de perete realizata din acril sanitar

Cazile din acril sanitar reprezinta o alta optiune populara a zilelor noastre. Mai mult, este cel mai folosit material pentru conceperea modelelor freestanding si se remarca prin rezistenta sporita si calitate. Acrilul face fata cu brio la socuri, zgarieturi si lovituri, este usor de curatat si de intretinut si are proprietati antibacteriene si antimucegai. Mentine temperatura apei constanta pentru o perioada lunga de timp si are un aspect estetic placut, suprafata fiind fina, neporoasa. Cada din acril se monteaza usor, are o greutate redusa si un bun raport intre calitate si pret, fiind la fel de populara ca si cada din ABS. Merita!

Cauti cele mai moderne cazi si oglinzi baie? Cumpara-le de la magazinul online Lux-Sanitary.ro

Lux-Sanitary.ro este magazinul online de succes, care aduce impreuna cele mai populare, mai apreciate si mai recomandate obiecte sanitare. Vei gasi aici oglinzi baie Lux-Sanitary de ultima generatie, cu functii de dezaburire si LED-uri care sporesc atentia si la cel mai mic detaliu, dar si cazi freestanding pe care le poti monta la perete sau in centrul bailor. Calitatea este fara compromis: in plus, primesti garantie pe termen extins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *