0

Cauti masini de ambalat? Iata care sunt avantajele extra de care poti beneficia

Oferta de masini de ambalat este extrem de variata, iar posibilitatile tale ca producator sunt nelimitate, daca stii sa profiti de avantajele din piata. Conditia esentiala pentru asta, insa, este sa colaborezi cu un furnizor de echipamente de top, cu experienta, care va include in pret si alte beneficii, pe langa produsul in sine pe care il vei achizitiona de la el.

De exemplu, poti sa te bucuri de consultanta si asistenta tehnica, de oferte foarte avantajoase negociate cu producatorii de masini pentru ambalat, de montajul executat profesionist si de suport in automatizarea completa a liniilor tale de productie. Afla cine ofera avantajele!

Beneficiaza de consultanta in alegerea masinilor de ambalat si a configuratiei liniilor de productie

Mai ales daca esti la inceput de drum in domeniu (dar nu numai), merita sa te bucuri de acest avantaj. Expertii te pot consilia la fiecare pas, astfel incat sa alegi cu succes cele mai potrivite echipamente de ambalare si cele mai potrivite tipuri de ambalaj, pentru a-ti creste productivitatea. In discutiile tale cu expertii, nu uita sa mentionezi informatii esentiale, precum spatiul de care dispui pentru a-ti desfasura activitatea, nivelul de productivitate pe care ti l-ai setat ca obiectiv, precizia pe care o cauti la un utilaj pentru ambalare, viteza de care ti-ar placea sa beneficiezi, precum si caracteristicile produselor fabricate.

Beneficiaza de montajul executat de profesionisti cu experienta si de punerea in functiune a masinilor

Atunci cand optezi pentru masini pentru ambalat de ultima generatie, suportul in instalare si in etapa de punere in functiune este de foarte mare ajutor. Asigura-te ca poti beneficia de acest avantaj si ca furnizorul de echipamente iti poate pune la dispozitie o echipa de tehnicieni experimentati. Asistenta tehnica a echipamentelor sau a liniilor de productie iti va usura eforturile si te va scapa de nevoia de angajare a personalului specializat exclusiv in mentenanta echipamentelor, eficientizandu-ti – asadar – costurile. Chiar si post-garantie poti beneficia de aceste servicii, asadar asigura-te ca se vor regasi si in oferta ta.

Beneficiaza de cel mai bun pret, negociat pentru tine de furnizorul de echipamente pentru ambalat

Atunci cand achizitionezi masini de ambalat proprii, pentru uz direct, nu ai posibilitatea de a negocia oferte avantajoase cu marii producatori de echipamente din statele europene. In schimb, un furnizor care intermediaza foarte multe tranzactii pentru beneficiarii finali, are sanse mari sa obtina oferte bune. Cand furnizorul care mediaza relatia dintre producator si beneficiar are in interes optimizarea costurilor pentru clientul final, tu esti cel care are de castigat: vei putea accesa oferte foarte avantajoase, fara niciun efort. Din fericire, da, gasesti astfel de furnizori si in Romania, care te pot ajuta sa obtii cele mai bune preturi. 

Promo-Pack.ro, locul care iti ofera toate beneficiile din lista, atunci cand cumperi masini de ambalat

Promo-Pack are peste 25 de ani de experienta in domeniu si este un furnizor de echipamente cu prestigiu in Romania. Vine in intampinarea ta cu masini de ambalat de ultima generatie, intr-o oferta completa: masini pentru amabalarea pe orizontala, masini pentru ambalarea pe verticala, masini de tip „stick” sau tetraedru, masini pentru ambalarea grupata, in folii sau carton si asa mai departe.

Le poti achizitiona la pret avantajos si poti beneficia de consultanta si asistenta tehnica oferite de experti. Merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *