0

Ce iti rezerva astrele? Afla dintr-un horoscop zilnic!

Foarte multi oameni consulta un horoscop zilnic, chiar inainte de a iesi din casa, pentru a-si incepe treburile zilnice. Fie ca sunt manati de curiozitate, fie din obisnuita sau chiar cred in principiul acestuia, tot mai multi vor sa afle ce le rezerva viitorul. Un lucru este, insa, cert: horoscopul mereu a starnit fascinatia oamenilor, in special al astrologilor – care niciodata nu se opresc din studierea astrelor. Ce-i drept, multe previziuni si-au dovedit eficienta in multe cazuri, iar trasaturile de caracter ale fiecarei zodii in parte, ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa ne intelegem mai bine trairile si sentimentele interioare.

Poti consulta oricand un horoscop zilnic, cu toate ca cele mai multe persoane aleg s ail consulte dimineata. De ce? Deoarece in functie de ceea ce afla acolo, in functie de zodie, ajuge sa isi gestioneze mai bine actiunile de peste zi. Poti afla detalii care sa te ajute sa treci peste un impas sau iti poti face o idee de asamblu, la finalul zilei, in legatura cu tot ceea ce ai facut in ziua respectiva, ca sa poti sa tragi si concluziile – fie ele pozitive sau nu. Horoscopul poate sa fie ghidul tau spiritual, cel care te ajuta sa te intelegi mai bine.

horoscop_zodii_cerculete__poza_albastra_03816400

Ca sa fiti siguri ca previziunile pentru zodiac voastra sunt corecte, consultati un horoscop zilnic adevarat, analizat de astrologi. Doar acestia sunt cei mai in masura sa iti ofere cele mai precise previziuni astrologice, pentru o anumita perioada de timp, deoarece doar ei sunt in masura sa analizeze planetele si miscarile acestora. Dar trebuie sa stiti ca horoscopul este o previziune generala. Daca, totusi, doriti o previziune individualizata, atunci este nevoie de analiza astrogramei natale, suprapusa peste astrograma zilei respective. Pentru previziunile individualizate, astrologii va vor cere informatii personale, cum ar fi data nasterii dar si ora exacta a acesteia, ca sa poata calcula si ascendentul zodiei voastre, pentru o analiza cat mai completa si detaliata.

Dar ce reprezinta zodiacul, pana la urma? Ei bine, in astronomie, zodiacul este cercul de constelatii din ecliptica – adica din traiectoria aparenta a Soarelui pe sfera cereasca si denota semnele care impart ecliptica in douasprezece zone egale, numite zodii. Zodiile au fost studiate inca din timpuri stravechi – civilizatii disparute i-au studiat tainele si cautau sa se apropie, cat mai mult, de adevarul suprem in ceea ce priveste legatura dintre astrii si mersul lucrurilor pe Pamant.

Parerile oamenilor sunt si vor fi mereu impartite, astfel incat vom intalni oameni foarte pasionati de astrologie si horoscop, oameni care sunt manati de curiozitate si isi consulta horoscopul doar din acest motiv si oameni care nu cred deloc in ele. Indiferent de categoria in care consideri ca te incadrezi, trebuie sa recunoastem ca mersul altor planete chiar ne influenteaza viata pe Pamant, mai mult sau mai putin. Asadar, de ce nu am accepta si varianta ca poate exista un sambure de adevar si in ceea ce priveste horoscopul si previziunile pe care le face despre zodii?

Astrologia, zodiacul – tot ce tine de astrii si miscarea lor, sunt ghidate dupa conceptul echilibrului universal, cel care tine intreg Universul in armonie si il tine departe de haos. Este un fel de disciplina, pe care oricine ajunge macar sa o cunoasca, va intelege ca totul porneste de la echilibru. In cea mai mare parte, echilibrul vine din noi, iar astrele sunt cele care vin in ajutorul nostru. Si nu doar horoscopul european are aceste concepte, ci si horoscopul chinezesc, de exemplu, care pune mare pret pe legatura oamenilor cu universul si cu natura care ii inconjoara, incercand sa isi imbunatateasca stilul de viata.

Voi cititi zilnic horoscopul?
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *