0

Tudorestates.ro – si vei gasi locul pe care il poti numi acasa

In zilele noastre, cel mai important si apreciat lucru de catre oameni este o locuinta proprie – locul pe care il numim ‘’acasa’’ si care ne este refugiu si zona de relaxare. Dupa asta tanjim, asta ne dorim si pentru asta muncim, ca sa ne bucuram de momente placute in familie sau cu prietenii. Este locul in care ne simtim liberi, ne simtim confortabili si in siguranta. In acest context, merita sa investim in acest scop, iar daca va cautati o locuinta in Bucuresti, atunci Tudorestates.ro este alegerea ideala daca doresti sa ai parte de servicii rent apartment Herastrau – cea mai vestita si cautata zona a capitalei, in care oamenii cauta servicii de inchirieri apartamente.

1698_original_1371711470_dsc01983-600x4491
Tudor Estates este o agentie imobiliara, ce are un portofoliu foarte impresionant de proprietati detinute, aflate in cele mai bune zone rezidentiale din Bucuresti. In plus, reprezinta cu succes unele dintre cele mai mari companii multinationale care au infiintat birouri in tara noastra. Au deja foarte multi clienti satisfacuti. De asemenea, va pun la dispozitie un tur unic al orasului (si cel mai util, de altfel), insotit de ghidul urban tiparit si personalizat pentru a va ajuta sa va obisnuiti si cu orasul cu usurinta, fara a intampina probleme.
Pe ce principiu se ghideaza agentia? Concentrandu-se, in mare parte, pe clientii expati – de la familii la cupluri si persoane singure care vin sa locuiasca in Romania – pentru o perioada mai lunga de timp, acestia au cautat sa inteleaga, cat mai bine, stilul lor de viata si nevoile, astfel incat sa ii reintegreze complet, intr-o societate noua care nu le este cunoscuta sau despre care stiu foarte putine lucruri. Tudorestates.ro pune, pe primul loc, confortul si bunastarea oamenilor cu care intra in contact zilnic, iar serviciile profesionale prestate de acestia nu au facut decat sa confirme aceste lucruri.
De ce Tudor Estates? Deoarece reprezinta profesionalismul la cele mai inalte cote. Ofera servicii impecabile si ireprosabile, consultanta pe masura si cele mai bune alegeri pentru fiecare client in parte. De asemenea, tine cont de nevoile voastre personale si incearca sa se ghideze dupa acest principiu, de fiecare data cand cineva apeleaza la seriviciile lor.
Oferind aceasta gama larga de servicii, agentia doreste sa ajute expatii nou-veniti si nu numai, sa se bucure de o cazare cat mai linistita, iar in timpul sederii in Bucuresti, sa beneficieze de expertiza lor, de conexiunile din jurul orasului, dar mai ales de dorinta de a fi un partener si aliat de incredere. De aceea ofera clientilor si o linie privata dedicate, pe care o oamenii o pot apela 24/7 (detalii pe site-ul official).
Tudorestates.ro a dat dovada de seriozitate datorita parteneriatelor construite cu clientii lor si nu datoorita tranzactiilor de afaceri. Interesul clientului este primul target urmarit, de aceea au invatat sa trateze fiecare client ca pe un prieten. In acest fel, multi oameni au reusit sa se bucure de un spatiu pe care au putut sa il numeasca ‘’acasa’’, au descoperit un camin in care se se simta mereu protejati si in siguranta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *