0

Portofelul, un accesoriu nelipsit din ţinutele bărbăteşti

Accesorizarea unei ţinute masculine are rolul de a conferi unicitate şi stil, de a puncta tendinţele şi de a scoate în evidenţă personalitatea. Alături de alte elemente din ţinută, un portofel va contribui la crearea unui aspect plăcut şi echilibrat, în acelaşi timp, fiind un accesoriu practic, necesar şi foarte util.

Portofelul şi ţinuta aleasă

Fiecare bărbat va manifesta anumite tendinţe vestimentare, dictate de stilul de viaţă, preocupări, job, hobby-uri şi cadrele la care ia parte. Astfel, domnii îşi pot concepe un outfit preponderent sportiv sau casual, pot manifesta o preferinţă pentru eleganţă sau pot adopta un look formal, potrivit orelor petrecute la birou şi întâlnirilor de afaceri. Indiferent de modul în care aleg să îşi combine piesele vestimentare, nota finală va fi dată de accesorii. Un ceas bine ales, o curea de pantaloni asortată cu încălţămintea şi, în mod special, un model de calitate ales din gama de portofele din piele pentru bărbaţi, vor contribui la creionarea stilului abordat şi la atribuirea unei note de unicitate şi originalitate întregii ţinute. Ales inspirat şi potrivit întregului outfit, portofelul din piele va fi cel care va scoate în evidenţă rafinamentul şi eleganţa.

Portofelul din piele, potrivit nevoilor fiecăruia

Portofelele bărbăteşti din piele sunt produse realizate la cel mai înalt nivel de calitate, extrem de rezistente şi durabile, cu un design unic şi modern. Varietatea de modele pusă la dispoziţie, permite fiecăruia să îşi procure portofelul conceput astfel încât să corespundă nevoilor reale în ceea ce priveşte păstrarea şi depozitarea banilor, cardurilor, actelor şi altor obiecte personale pe care un bărbat trebuie să le păstreze asupra lui. Astfel, în ceea ce priveşte modelele de portofele din piele şi modul în care acestea vin în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor unui bărbat, în materie de accesorizare şi depozitare a lucrurilor personale, se poate alege între portofele tip port-card, port-document, portofele deschise, portofele accesorizate cu sistem de închidere sau chiar şi pentru cele destinate strict păstrării cheilor, micile portofele port-chei care vor împiedica rătăcirea cheilor prin genţi sau buzunare.

Portofelul bărbătesc, între stil şi culoare

Portofelul nu este doar un produs care ajută la organizarea şi păstrarea lucrurilor personale şi a banilor, ci este un accesoriu care dă culoare ţinutelor masculine. Astfel, un portofel din piele ales în concordanţă cu tendinţele generale ale ţinutei, va avea rolul de a spori valoarea acesteia, de a da o notă de culoare şi stil, creând cadre plăcute şi echilibrate cu celelalte accesorii. Un portofel negru din piele va completa cu succes o ţinută formală sau elegantă, alături de pantofii şi cureaua pantalonilor, în timp ce un portofel bleumarin sau roşu va da nota distinctivă ţinutelor casual, împletindu-se echilibrat cu piese vestimentare şi accesorii îndrăzneţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *