0

Cu mic, cu mare haideti cu totii la teste covid!

Statisticile demografice arata ca noi, romanii, ne-am imputinat rau de tot. Anticipez ce veti spune. „Milioane de romani s-au dus sa lucreze in afara si multi dintre ei s-au stabilit deja in Italia, in Spania, in Franta sau Marea Britanie.”

Adunand si conationalii plecati, tot nu putem ignora faptul ca suntem din ce in ce mai putini, ca populatia tarii este in curs de imbatranire si un copil valoreaza cat tot aurul din lume. Copiii reprezinta viitorului, iar numarul acestora din scolile romanesti scade de la an la an.

Se comaseaza clase, se desfiinteza scoli. Orice roman valoreaza enorm pentru societate si pentru tara, de aceea pe perioad pandemiei statul a luat masuri menite sa ne protejeze. La inceput s-a crezut ca virusul este foarte agresiv numai cu persoanele care au alte afectiuni si au peste 65 de ani. Apoi au decedat si oameni de 25, de 37, de 42 de ani si au aparut si copii infectati cu Covid 19.

Pentru ca virusul nu iarta nicio categorie de varsta si pot deceda si oameni tineri cu o sanatate excelenta pana la data infectarii, un remediu sigur il reprezinta solicitare teste covid celui mai bun laborator privat din tara, care este disponibil sa faca acest lucru.

Laboratoarele din spitale nu pot efectua testari la cerere, fiindca abia fac fata testarilor obligatorii ale celor internati sau aflati in carantina.

Am auzit multi oameni revoltati de faptul ca li se refuza testarea.

-Pai, daca o tinem asa, fara sa existe o evidenta clara a purtatorilor, nu vom iesi niciodata din pandemie si ne vom suspecta la primul stranut sau acces de tuse!

Oameni buni, in prezent, testarea se poate face pe cont propriu in Romania la unul dintre cele mai performante laboratoare de biologie moleculara din tara. Administratorul de test are in palmares:

-200 de teste genetice reusite.

-20 de ani de activitate la cele mai inalte standarde de performanta

-aparatura si echipamente de ultima generatie

-resursa umana excelent pregatita profesional si de o tinuta morala elevata.

Nu se fac liste de asteptare si sunt suficiente teste pentru toata lumea.

Totul se face cu maxima transparenta, exceptand datele subiectilor pe care se face testarea, care sunt confidentiale.

Oricine doreste sa se testeze este liber sa aleaga modalitatea de comunicare cu reprezentantii laboratorului: telefonica, online sau plaseaza produsele in cosul virtual si finalizeaza comanda.

Pretul testului este la vedere si credeti-ma este onest pentru o testare asa de importanta. Dai 400 de lei si stai linistit, stiind ca partenerul tau de viata, copiii tai nu sunt infectati cu Covid 19 si li se elibereaza si certificate care sa demonstreze acest lucru.

Multe persoane cheltuiesc suma aceasta la o iesire in oras sau la salonul de infrumusetare, de aceea nu mi se pare deloc prea mult pentru asigurarea sanatatii.

La fel de transparent este precizat modul in care decurge testul. Iata care sunt etapele pe care le parcurge o persoana pana la eliberarea certificatului de testare Covid 19:

  1. Persoana respectiva face o vizita pe site-ul laboratorului de la domiciliu, din birou din orice loc in care are conexiune la internet.

Site-ul se incarca rapid, iar informatiile sunt vizibile pentru toata lumea. Limbajul in care acestea sunt formulate este pe intelesul tuturor.

  1. Vizitatorul citeste ceea ce il intereseaza despre activitatea laboratorului si despre testul eficient. Este bine sa parcurgi informatiile singur, sa fii sigur de acuratetea lor.
  2. Urmeaza plasarea comenzii testului. Cea mai usoara modalitate este sa pui in cos cate teste doresti. La fel de simplu este sa dai un telefon si sa precizezi dorintele legate de cumpararea testului, de efectuarea testarii in laborator si de eliberarea certificatului. Tot atunci sau dupa sosirea testului se stabileste intalnirea cu specialistul care va recolta probe din nas si din gat.
  3. Recoltarea probelor decurge in conditii de maxima igiena. Procedura nu este deloc dureroasa sau neplacuta, ci consta in introducerea superfciala a unui betigas cu vata in nas si pe gat.
  4. Probele sunt duse la laborator, iar rezultatul se comunica dupa 24 de ore de la sosirea testului in laborator.
  5. Comunicarea diagnosticului poate fi insotita, la cererea clientului de un certificat care precizeza faptul ca posesorul lui nu este purtator de Covid 19.

Mai usor de-atat nu se poate, de aceea este timpul sa solicitam testare cu mic cu mare, fiindca viata fiecarui cetatean al tarii este valoroasa.

Este necesar sa ne testam noi, cei care am lucrat in perioada pandemiei sau am asigurat aprovizionarea pentru casa, dar sa testam si copiii, chiar daca i-am protejat si nu i-am scos deloc din casa.

Micutii trebuie sa fie pregatiti emotional in prealabil si sa inteleaga ca totul se face spre binele lor.

Laboratorul care face teste Covid 19 la solicitarea clientilor nu este o institutie oarecare, ci are in spate o vechime de 20 de ani de cercetare in biologia moleculara si peste 200 de teste genetice.

De asemenea este de subliniat faptul ca are toate avizele si autorizatiile sa functioneze legal.

Acelasi laborator dispune de personalul necesar si de aparatura sa efectueze teste rapide celor din Bucuresti si din zonele limitrofe, rezultatul fiind comunicat intr-o ora.

In concluzie, nu te lasa prada melancoliei, daca ai simptomele unei infectii cu Covid 19, inainte de rezultatele testului! Multe boli au simptomotologie similara pana la un punct, de aceea nu te teme inainte de confirmarea sau infirmarea suspiciunii!

Fiindca in prezent nu se poate face testarea populatiei, testati-va pe cont propriu si pastrati cu atentie normele de igiena!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *