0

Cele mai potrivite martisoare pentru cei mici!

Primavara se apropie cu pasi repezi, iar dupa sine atrage – se pare – si reluarea cursurilor in mod traditional. Prin urmare noi parintii trebuie sa facem toate pregatirile in acest sens, de la pregatirea ghiozdanelului pentru gradi, pana la pregatirea caietelor si stilourilor pentru scoala. Dar pe langa acestea, trebui sa ne gandim si la martisoare. Stiu ca uneori cumpararea lor poate fi o adevarata bataie de cap, dar nu putem lasa ca 1 Martie sa treaca fara oferirea unui martisor. Prin urmare, trebuie sa incepem sa cautam si martisoare pentru colegele de clasa, dar si pentru doamnele educatoare sau doamnele profesoare. Daca in principiu ideea pentru doamnele invatatoare / educatoare / profesoare este clara si optam pentru un martisor putin mai scump si pe un buchet de flori, asta in cazul in care ceilalti parinti din clasa copilasului tau nu doresc achizitionarea unui cadou la comun, in ceea ce priveste achizitionare martisoarelor pentru cei mici se poate dovedi o alegere mai dificila. Prin urmare, in randurile ce urmeaza, iti voi spune care este cea mai buna optiune pentru martisoarele celor mici. Iata despre ce este vorba!

Cele mai potrivite martisoare pentru cei mici sunt martisoare bratari! Ei bine, daca stai sa te gandesti bratarile pentru copilasi sunt cele mai bune optiuni in ceea ce priveste modelul de martisor. Iata si de ce:

  • nu mai trebuie sa gauresti hainuta celei mici!
  • Nu exista riscul ca fetitele sa se intepe in agrafa martisorului, ori ca baietelul tau se raneasca cu el in timp ce il prinde in hainuta celei mici.
  • Poti pota pentru bratari cu nume, stim cat de mult iubesc cei mici sa isi gaseasca numele pe diverse obiecte.
  • Poti opta si pentru martisoare tip bratara cu banut de aur, care sa aiba gravat un text specific.

Bratarile sunt un model de martisor foarte potrivit pentru cei mici. Daca esti in cautarea unui martisor tip bratara, verifica si ofertele celor de la IMartisoare.ro. Acestia au o gama variata de modele, potrivite atat pentru copii, parinti, invatatoare si educatoare, colege de birou si asa mai departe. Iar preturile nu sunt deloc de ignorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *