0

Succesul  firmei de pompe funebre Ilfov se datoreaza planificarii riguroase a inmormantarii

Apartinatorul are emotii, cand ii revine sarcina de a organiza inmormantarea unei persoane dragi. Ca gestionarea sa fie perfecta se impune sincronizarea tuturor etapelor care preced importantul eveniment.

In prezent, familia indurerata transfera toate aceste etape celei mai bune firme de pompe funebre si in acest mod nu mai are emotii legate de desfasurarea ceremoniei de ramas bun.

Sa fii nestiutor si de la tine sa astepte toti performanta este cumplit!

Tocmai de aceea iti recomand cea mai buna firma de pompe funebre Ilfov fiindca ea te informeaza cu privire la toate ingrijirile pe care le acorda defunctului, la componenta si pretul meniului de la parastas si te introduse in tehnicile de imbalsamare si cosmetizare a chipului defunctului.

Firma prezentata mai sus are ca multe alte firme de profil servicii non-stop, dar ofera si servicii in plus si calitatea lor este de departe superioara.

Nu stiai ca daca vasele de sange au fost distruse, imbalsamarea se poate face prin alte cai ca mortul sa fie perfect si lumea sa poata participa la priveghi fara probleme.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus este prima care isi asuma imbalsamarea, fiindca o realizeaza respectand standardele ecologice si legislatia in vigoare. Ea pune o bratara la mana defunctului pe care inscriptioneaza numele firmei si substantele biodegradabile folosite la imbalsamare si in sicriu pune alaturi de decedat o sticluta cu cateva picaturi din produsul respectiv.

Prin utilajele, substantele, experienta de 15 ani si angajatii cu inalta pregatire profesionala firma de mai sus poate oricand reconstrui un trup neinsufletit mutilat de o explozie, de un accident, de lovituri cauzatoare de moarte.

Te doare ca ti-a murit cineva drag, dar te doare de zeci de ori mai mult sa ii vezi chipul mutilat in sicriu si sa ai in fata ochilor in cele trei zile, imaginea finala a suferintei lui.

Profesionistii firmei Servicii-Funerare-Ilfov iti vor aduce la capela un decedat care pare ca zambeste in somn.

Firma devine atat de apropiata familiei, incat ii pune acesteia la dispozitie un registru de condoleante in care sa anunte decesul, sa primeasca incurajari si condoleante si sa gaseasca langa anunt candele virtuale aprinse in memoria decedatului. Cine nu poate participa la ceremonie poate trimite o coroana funerara din flori naturale a carei livrare este inclusa in pret.

Toate aceste informatii sunt insotite de lista actelor necesare pentru depunerea decedatului la capela, pentru transportul funerar si pentru infumare.

Dragostea fata de cel drag ne determina sa ne interesam permanent si sa stim ce face si in ce conditii traieste, dar si dupa ce el trece in nefiinta dorim sa stim unde este pregatit si cum decurge ceremonia finala a retragerii din viata.

Servicii-Funerare-Ilfov se dovedeste o firma empatica si in aceasta privinta, fiindca relateaza conditiile in care se realizeaza pregatirea trupului neinsufletit.

Decedatul nu este spalat, imbalsamat, imbracat si pastrat oriunde, ci intr-o sala autorizata, in conditii ideale starii in care se afla.

Firma preia trupul neinsufletit in maximum doua ore de la producerea decesului si il duce la aceasta morga privata in care temperaturile sunt ideale pentru pastrarea acestuia, fiind cuprinse intre 0-5 grade Celsius.

Pe site afla cu exatitate ce se afla in sala aceea, cum sunt imbracati in prezent oamenii care se ocupa de pregatirea defunctului si cum se sterilizeaza echipamentele inainte de pregatirea trupului neinsufletit si dupa aceea. Nu stiam ca imbalsamare cu formol pur este interzisa prin lege, pana nu am citit aceasta informatie pe site-ul acestui minunat furnizor de servicii.

Daca ar face totul de mantuiala, ar trece sub tacere aceste obligatiuni ale firmelor de pompe funebre, dar fiindca respecta prevederile legale, informeaza corect si complet apartinatorii.

In sala lor, decedatul nu este pus pe jos, pe beton, ci asezat cu grija pe masa din inox care este curatata temeinic dupa fiecare utilizare.

Salariatilor care se ocupa de fiecare decedat in parte li se asigura echipamente complete impotriva infectarii cu Covid 19, echipamente care sunt purtate in mod obligatoriu in sala.

Un apartinator cu constiinta nu doreste sa afle peste timp ca persoanele care s-au ocupat de pregatirea mortului sau s-au imbolnavit grav, dar nu vrea nici sa interactioneze cu microbul respectiv, in cazul in care vreun angajat este purtator asimptomatic.

Si trusa de imbalsamare este sterilizata atent, prin urmare trupul neinsufletit nu prezinta absolut nici un risc pentru cei care participa la priveghi.

In acest loc exista etichete care se lipesc de trupul decedatului si niciodata decedatii nu sunt incurcati intre ei.

Trupurile neinsufletite sunt preluate decent si sigur pe targi speciale, in saci preluare decedati, in timp ce pentru manipularea sicriului cu trupul neinsufletit exista carucioare speciale si experienta in manipulare a personalului.

De ce va spun toate acestea? Sa fiti siguri ca salariatii firmei de pompe funebre nu scapa pe jos decedatul, ca acesta este spalat in cabina de dus special amenajata pentru el si nimic nu se face improvizat sau la voia intamplarii.

Succesul firmei prezentate mai sus este asigurata de planul de inmormantare atent realizat si respectat. Interesul fata de dorintele decedatului si ale apartinatorilor este asa de mare, incat exista si un plan pentru incinerare.

De parastas se ocupa tot acesta firma, iar pachetelele cu mancare arata impecabil, contin alimente bune si variate si prezentarea demonstreaza respectarea normelor de igiena.

Se furnizeaza chiar si coliva, colacii, uleiul si vinul si se ofera consultanta juridica pentru realizarea succesiunii.

Aceasta firma are multe informatii pe site si servicii de suflet pentru care merita sa o alegi sa organizeze inmormantarea celui drag.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *