0

Curata piscina folosind roboti piscina!

Unul dintre avantajele de a avea o piscina este faptul ca poti sa o folosesti tot timpul, insa o statistica facuta la nivel global, indica ca toti proprietarii de piscine au un singur regret: curatarea acesteia. Intr-adevar, curatarea piscinei poate deveni o sarcina uriasa mai ales pentru cei neexperimentati, insa piscineservice.ro ofera o varietate mare de roboti piscina care fac fata oricarei sarcini.

De exemplu, modelul hidraulic PoolVac V-Flex este un robot de pisicina la un pret foarte bun, iar ca functii, isi indeplineste cu brio misiunea  de curatare. Tehnologia patentata V-Flex dispune de o turbina cu palete flexibile, care optimizeaza curatarea piscinei si capteaza resturile mai mari de murdarie.

– Sistem de deplasare cu Pad-uri;

– Sistem de ghidare automata AquaPilot;

– Turbina Tehnologia V-Flex patentata;

– Furtun modular de aspiratie de 12 metri (12buc x 1metru);

– Pentru piscinele mai mari de 12m x 6m este necesar sa achizitionati lungimi de furtun modular in plus;

– Usor de instalat si de utilizat;

– Se conecteaza in mai putin de 10 minute si se poate conecta la skimmer sau la duza de aspiratie;

– Nu sunt necesare instrumente aditionale pentru a se conecta.

Distractia in apa este doar varful unui aisberg in ceea ce priveste placerea de a avea o piscina. Restul aisbergului se bazeaza pe intretinerea piscinei. Probabil ar fi nevoie de mai mult timp pentru curatarea intregii piscine decat timpul real de petrecere a timpului liber. Imagineaza-ti ca freci o piscina mare. Ti-ar lua foarte mult timp sa o cureti temeinic de lage, praf sau mucegai.  Acesta este doar unul dintre dezavantajele detinerii unei piscine. Dar nu te speria. Produsele de curatare robotizate pentru piscine au fost create in acest scop si mai exista multe altele. Exista o multime de motive pentru care produsele de curatat pentru piscine robotizate sunt uimitoare, dar iti vom oferi o lista scurta, dar cuprinzatoare, despre beneficiile produselor de curatat pentru piscine robotizate.

Avantajele aparatelor robotizate pentru curatarea piscinei:

-Mediu prietenos;

-Eficient energetic;

-Economisitor de bani;

-Mentine substantele chimice sigure pentru piscina;

-Economizor de apa;

-Intretinere redusa;

-Tehnologie avansata de curatare;

-Sistem conecteaza si utilizeaza;

-Caracteristici minunate.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre un RPC este ca este ecologic si sigur pentru mediul inconjurator. Aceasta masina, care functioneaza sub apa, nu ar produce substante chimice periculoase care pot fi amestecate cu apa care ar putea dauna oricui in piscina. Spre deosebire de alte dispozitive robotizate, nu produce gaze daunatoare si caldura sa este, de asemenea, bine controlata.

Spre deosebire de credinta comuna, produsele de curatat robotizate nu trebuie sa consume o cantitate mare de energie pentru ca aceastea sa functioneze eficient. RPC minimizeaza consumul de energie utilizand doar o cantitate mica de energie. Cu o raza de actiune de aproximativ 60-70 wati / ora, produsele de curatat robotizate consuma energie doar la fel ca un bec obisnuit. Ca urmare a economisirii energiei, economia de numerar este un alt beneficiu extraordinar, asupra caruia vom mai starui.

Cand proprietarii se satura sa isi curete manual piscinele, apeleaza la serviciile de curatare a piscinelor. Angajarea de profesionisti pentru a curata piscina pentrueste o solutie excelenta la problemele de acest tip. Insa, cahir daca initial ti se va parea mai ieftin, vei vedea ca pe termen lung vei palti mult mai mult. In plus, produsele utilizate pot fi periculoase.

Clorul este o substanta chimica obisnuita utilizata pentru dezinfectarea bazinului de alge si bacterii. Va deveni nesigur atunci cand echilibrul dintre substantele chimice utilizate este proportional mai mare decat apa din piscina. Concentratia de clor gasita in dezinfectantii de piscina este de aproximativ 10% pana la 90%. Pentru o mai buna intelegere a cat de puternica este ar trebui sa stii ca o solutie obisnuita de inalbitor utilizata pentru curatarea gospodariilor are o concentratie de clor de doar 5%.

Produsele de curatare robotizate pentru piscine utilizeaza o tehnologie avansata de periere, care curata eficient toate partile si marginile peretelui piscinei, curatand poluantii piscinei, cum ar fi praful, algele si bacteriile. Aceasta inseamna ca nu este nevoie sa folosesti o cantitate mare de substante chimice pentru a curata apa doar pentru a scapa de murdaria urata. Cu ajutorul unui detergent robotizat, putem reduce acum utilizarea substantelor chimice care pot fi periculoase pentru utilizatori.

Toate piscinele au propriul lor sistem de filtrare principal sau o pompa de circulatie si un filtru. Sistemul cuprinde metri de tevi care se indoaie in jurul piscinei cu un motor de pompare si un filtru la capatul acestuia. Particulele de murdarie sunt aspirate prin tuburi si ajung in filtre unde raman pana se efectueaza spalarea ulterioara.

Spalarea filtrului este procesul de curatare a apei inapoi prin filtru, eliminand astfel murdaria prinsa care a fost colectata in timp. Cu cat sistemul de filtrare se infunda, cu atat mai mult trebuie spalat si curatat. Acest proces utilizeaza o cantitate mare de apa de fiecare data. Cu un RPC, vor fi eliminate resturile independent de pompa de circulatie. Acest lucru ajuta la prevenirea infundarii frecvente a filtrului principal, rezultand o spalare mai scurta si mai putina risipa de apa in consecinta.

Asa ca, este inidcat sa alegem tot ceea ce este mai eficient si mai ecologic in definitiv. In plus, pe termen lung, un robot este si mai economic.

Personal, pot sa confrm ca folosirea unui robot de piscina ma scuteste de foarte mult efort, iar pe termen lung costul investitiei este amortizat total. Piscineservice.ro  este o alegere avantajoasa pentru proprietarii de piscine!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *