0

Cinci motive pentru care poti sa te inscrii intr-un program „Work and Travel”

Tinerii harnici care vor sa castige bani cinstiti, cei care vor sa munceasca in timpul studiilor si sa isi castige independenta, se pot inscrie in programul Work and Travel Grecia. Grecia este o tara cu numeroase posibilitati, care s-a refacut foarte bine dupa criza economica prin care a trecut.

Cei care doresc sa lucreze in Grecia intre 3 si 7 luni, studentii care doresc sa isi petreaca vacanta de vara in Grecia, strangand bani pentru studii si fiind inconjurati de peisaje de vis, se pot inscrie in acest program!

Ce inseamna Work and Travel Grecia?

Programul Work and Travel Grecia se desfasoara in Kalimera, un loc foarte popular, si include salarii de minim 400 de euro net pe luna, cazare gratuita si trei mese pe zi, plus reduceri la  magazinele ce apartin de lanturile hoteliere. In functie de durata contractului semnat, persoanele isi vor recupera cateva sute de euro din costuri la finalizarea acestuia.

De ce Grecia?

Zvonurile venite de la persoanele rau-voitoare si stirile de la TV ii pot induce in eroare pe cei care vor sa isi petreaca urmatoarele luni muncind in Grecia. Grecia inca este in topul destinatiilor turistce din Europa si se inscrie pe lista preferintelor europenilor si nu numai.

In plus, salariile in Grecia pornesc de la un minim de 400 de euro net si ajung pana la 1000 de euro. Valoarea salariului depinde de experienta si de vechime. In plus, Grecia este o tara foarte frumoasa, cu plaje insorite si munti acoperiti de paduri, iar serviciile hoteliere sunt impecabile.

Care sunt principalele motive pentru care tinerii pleaca in Grecia pentru un program Work and Travel?

  • Salariile sunt mult mai mari decat in Romania, iar angajatii beneficiaza de facilitati in cadrul lantului hotelier in care sunt cazati. Cel mai mic salariu este de 400 de euro, dar poate ajunge pana la 1000 de euro.
  • Conditiile de lucru sunt foarte bune. Se lucreaza 8 ore pe zi, timp de 5 sau 6 zile pe saptamana. Se pot face, insa, ore suplimentare, care vor fi platite. Persoanele din acest program beneficiaza de cazare gratuita la angajator pe perioada contractului de munca, trei mese pe zi si asigurare medicala. In plus, se obtin reduceri la toate magazinele din lanturile hoteliere in care vor lucra si, in unele cazuri, chiar si decontarea transportului pana in Grecia.
  • Joburi simple si placute – cei care vin in Grecia sa se angajeze vor putea sa aplice pentru postul de receptioner, asistent receptie, ospatar, barman, menajera, camerista, bucatar, ajutor de bucatar, salvamar, supraveghetor piscina, maseur, animator si instalator.
  • Conditii de eligibilitate simple – cei care doresc sa lucreze in Grecia trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani si experienta in domeniul turismului. Pot participa si persoanele care nu au terminat cursurile universitare.
  • Putine documente necesare inscrierii: copie CI, cazier judiciar, adeverinta medicala, formular de aplicare, adeverinta de la sectia de pasapoarte, copie dupa cartea de munca si asigurare medicala pe perioada calatoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *