0

De ce sa cumperi haine de la second-hand?

Sunt tot mai multe persoane care prefera sa cumpere haine dintr-un depozit second-hand decat din magazine, pentru toate avantajele pe care aceste haine le ofera.

De ce tot mai multe persoane cauta un depozit second-hand?

  1. Este ca o vanatoare de comori.

Niciodata o persoana nu stie ce va gasi, iar asta este de fapt toata distractia. Nu toate magazinele de haine sunt la fel, dar intr-un depozit second-hand este mult mai probabil sa fie gasite piese unice si interesante la preturi mici. Aproape intotdeauna se va gasi ceva extraordinar la un pret ridicol de mic. Drumul pana la depozit merita facut.

  1. Se pot gasi branduri la preturi ridicol de mici.

Iarna, pot fi gasiti pantaloni de la Columbia pentru cativa lei, in conditiile in care in magazin costa cateva sute de lei.

Magazinele care comercializeaza marfa noua sunt, de obicei, cu mult mai scumpe, insa, la un depozit de haine second-hand, pot fi gasite lucruri foarte frumoase si aproape noi la preturi derizorii.

Sunt si persoane pe care brandul nu le intereseaza deloc, insa este important de subliniat ca lucrurile de la second-hand sunt bune pentru ca exista pareri preconcepute despre aceste magazine. Oamenii platesc sume mari de bani pentru haine, le folosesc putin (sau nu deloc) si apoi le dau la magazinul second-hand sau le arunca pur si simplu. Ceilalti pot profita de ocazie si le pot cumpara la cele mai mici preturi.

  1. Se pot gasi haine de orice dimensiune

In majoritatea magazinelor second-hand se gasesc haine si pentru persoanele suprapoderale. In magazinele normale, aceste haine sunt rare si cele mai multe arata anost.

  1. Este un mod eco de a recicla hainele

Cumpararea de produse second-hand este, de asemenea, buna pentru mediul inconjurator. Valorifica imbracamintea nedorita in alta parte decat in depozitele de deseuri si prelungeste durata de viata a articolelor perfect utilizabile.

  1. Fiecare articol are o poveste

Fiecare piesa vestimentara din depozitul second-hand are o poveste proprie. Pot fi gasite piese vintage care au fost purtate de persoane importante.

  1. Fac economii pentru alte lucruri

Banii cheltuiti in mod normal pe haine pot fi folositi in alte scopuri, deoarece hainele din depozitele second-hand au un pret mult mai mic decat cele noi.

  1. Unele magazine functioneaza in scopuri caritabile

Nu toate magazinele second-hand sunt legate de organizatii de caritate, dar o multime din ele sunt. Oamenii duc in depozit lucrurile pe care nu le mai folosesc si alti oameni ajung sa cumpere lucruri la preturi foarte mici, iar organizatiile de caritate castiga niste bani pe care ii pot folosi pentru cauzele lor. 8. Fiecare parte implicata in acest proces are de castigat.

Acestea sunt doar o parte dintre avantajele pe care o persoana le poate obtine cumparand haine din depozitele second hand. La toate acestea se adauga si faptul ca hainele existente pe rafturile acestor magazine sunt unice si persoanele interesate sa aiba tinute pe care sa nu le mai vada nicaieri vor fi incantate sa descopere ca poarta piese singulare si originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *