0

Clientii Vodafone Romania sub 26 de ani pot castiga excursii in Bali, Havana, Hong Kong, Dubai, Barcelona sau Paris, in campania Shake the World

Clientii persoane fizice ai Vodafone Romania cu varste sub 26 de ani pot castiga excursii si premii instant oferite de partenerii participanti in noua versiune a aplicatiei Vodafone Shake, in cadrul campaniei „Shake the World”. Campania se adreseaza atat abonatilor, cat si utilizatorilor Cartelei Vodafone.

Noul concept permite clientilor sa calatoreasca virtual catre o destinatie pe care si-o aleg, acumuland kilometri in cont de fiecare data cand folosesc beneficiile gratuite disponibile in aplicatie. Cand sosesc virtual la destinatie, primesc un premiu pe loc si o sansa la tragerea la sorti pentru o excursie de doua persoane catre destinatia aleasa dintre cele sase optiuni oferite de aplicatie: Bali, Havana, Hong Kong, Dubai, Barcelona si Paris. Campania „Shake the World” se desfasoara pana pe 11 octombrie 2018.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Utilizatorii Vodafone Shake pot activa oferte saptamanale gratuite: 10GB, Video (trafic gratuit in cele mai populare aplicatii video), Social & Chat (trafic gratuit in aplicatii de social media si chat) si Music (trafic gratuit in mai multe aplicatii de muzica). Aceste bonusuri gratuite pot fi activate in fiecare saptamana, iar fiecare dintre ele corespunde unei distante de 300 de km care se acumuleaza in contul utilizatorului. Clientii isi pot reactiva ulterior ofertele, urmand aceiasi pasi parcursi initial. Mai mult, noua versiune a aplicatiei Vodafone Shake include si un „Daily Shake” care se poate activa zilnic prin care utlizatorii pot acumula 300 de km in fiecare zi si un bonus de 900 km dupa cinci activari consecutive.

Oferta „Power Shake” de 1 euro adauga 1.500 de km in cont si un extra bonus de 10GB disponibil pentru 30 de zile.

Denumirea „Vodafone Shake” vine de la modul original si amuzant foloslit pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie sa scuture telefonul pana primeste confirmarea ca oferta a fost activata. Aplicatia poate fi descarcata din Play Store, pentru Android, si din App Store, pentru iOS, si poate fi activata direct cu contul de Facebook. Clientii care folosesc deja Vodafone Shake trebuie doar sa-si actualizeze aplicatia pentru a accesa noua optiune.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *