0

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot castiga un autoturism Mercedes-Benz A-Class, zeci de vacante in Grecia, Spania, Egipt sau Turcia si mii de premii instant

In campania speciala de toamna, utilizatorii de servicii Vodafone preplatite pot sa intre intr-un joc si sa colectioneze cartonase care aduc mii de premii instant, precum si premii mari, primite la completarea colectiilor, cum ar fi un autoturism Mercedes-Benz A-Class si zeci de vacante in Grecia, Spania, Egipt sau Turcia. Noua campanie, derulata sub titlul  ͈Traieste viata ca un joc“, este construita avand la baza noul mesaj de brand  ͈Traieste frumos, inainte de toate”, fiind o invitatie pe care Vodafone Romania o lanseaza clientilor, prin intermediul jocului, de a transforma provocarile zilnice in experiente amuzante.

La fiecare reincarcare a cartelei, clientii Vodafone primesc o cutie virtuala (Mystery Box) in care gasesc un set de cartonase. Pentru o reincarcare de sub 5 euro, primesc un cartonas, iar pentru valori de peste 5 euro, numarul cartonaselor este egal cu suma respectiva, clientii avand posibilitatea de a castiga astfel pana la 15 cartonase. Utilizatorii serviciilor preplatite Vodafone primesc, de asemenea, cate un cartonas la fiecare accesare zilnica a jocului din contul MyVodafone. Cartonasele pot fi de tip ˶Joker”, acestea aducand premii instant sau pot fi adunate in patru colectii denumite dupa tipurile de premii atasate: Masina, Telefon, Vacanta, Cumparaturi. Pentru a castiga un premiu dintr-o anumita categorie, inclusiv autoturismul Mercedes-Benz A-Class, utilizatorii trebuie sa colectioneze toate cartonasele corespunzatoare categoriei respective.

Premiile instant atasate cartonaselor de tip ˶Joker” includ bonusuri de date de la 1.000 MB la 100.000 MB, oferte speciale de la partenerii Vodafone, precum si alte premii.

Pe durata campaniei, utilizatorii serviciilor preplatite Vodafone vor primi milioane de premii. Partenerii Vodafone in campanie sunt Kaufland, Mercedes-Benz, Samsung, Christian Tour, 7 Card, BitDefender, Carturesti, IT Galaxy, Lex Shop, Philips, Regina Maria, Take Away, Answear, Cellara, Fitbit, MyKronox, Huawei, LG, Sony si HTC.

Clientii Vodafone au acces in orice moment la colectiile de cartonase accesand sectiunea dedicata din contul MyVodafone, unde pot vedea ce cartonase au deja si care lipsesc din colectii. De asemenea, pe pagina http://www.vodafone.ro/traieste-viata-ca-un-joc pot gasi toate detaliile mecanismului de joc, premiile disponibile si modul in care isi pot creste posibilitatile de castig.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *