0

Configurator Workstation – Posibilităţi Nelimitate

configurator-workstation

Poți alege o stație de lucru pentru sarcini de afaceri, folosind configuratorul Workstation, care conține parametrii de bază ai echipamentului tău. Un configurator Workstation are posibilități nelimitate,  satisfăcând necesităților de proiectare și inginerie pentru o gamă largă de profesioniști. Configuratorul Workstation îți permite să alegi hardware cu securitate și protecție a datelor de top. Procesorul și software-ul dispozitivului oferă performanțe suficiente pentru aplicații complexe, inclusiv programe multi-thread.

Sistemele de stații de lucru se caracterizează prin stabilitate ridicată și componente potrivite optim pentru aplicații solicitante, pentru simulări complexe, redare, DTP, web design, dezvoltare software, aplicații CAD, CAM sau CAE. Cu stații de lucru de ultimă generație, companiile pot îndeplini chiar și cele mai înalte cerințe de performanță și putere de calcul. Precizia culorilor monitorului este susținută de funcția de calibrare a culorilor încorporată. O latență scăzută din stocare se realizează prin utilizarea stocării locale moderne. Ergonomic și compact, configuratorul Workstation nu ocupă mult spațiu.

Cine are nevoie de un configurator Workstation?

Profesioniștii în arhitectură și design lucrează în trei domenii principale: CAD, Render și CAE. Fiecare dintre acestea influențează alegerea configurației. În instrumentele de proiectare (numite CAD), un model digital al unui obiect este creat și automatizat pe cât posibil. Render este o vizualizare a unui obiect, iar CAE este un sistem de analiză și verificare a soluțiilor de proiectare care ajută la eliminarea posibilelor erori în etapa de proiectare.

Multe aplicații CAD oferă în plus funcționalități Render și CAE, ca parte a unui pachet sau ca pluginuri independente. Desigur că există soluții foarte specializate care rămân cu un singur fir. Popularul AutoCAD folosește patru nuclee, însă utilizează doar un sfert din funcționalitate. Pentru acest software, ar trebui să alegi procesoare cu o frecvență maximă și modul Turbo Boost.

Scopul stațiilor grafice

Computerele axate pe procesarea imaginilor și a videoclipurilor sunt proiectate în principal pentru a lucra cu pachete profesionale de modelare 3D, redare fotorealistă, aplicații de arhitectură și proiectare, animație etc. Toate acestea sunt procese extrem de intensive în resurse, care necesită o cantitate imensă de calcul, vizualizare de înaltă calitate și un subsistem de încredere pentru stocarea informațiilor deja procesate.

Cum funcționează configuratorul stației de lucru grafice

Lucrul cu grafica este un concept expansiv și, în ciuda faptului că computerele destinate acestui scop sunt clasificate ca fiind cele mai productive și de încredere, gama prețurilor și caracteristicilor dintre ele este destul de impresionantă. Pentru a ușura alegerea unei stații de lucru, workstation configurator este împărțit în trei grupe principale: Baza (configurație de bază – opțiune bugetară), Standard (standard – echilibru preț și putere) și Profesional (profesionist – pentru sarcinile cele mai dificile și care consumă mai multe resurse).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *