0

Consultanta juridica CEDO profesionista

Este o adevarata sansa sa intalnesti in calea vietii oameni onesti, care nu te mint si nu iti dau sperante false. Ma uitam la “Romanii au talent” si imi venea sa rad in hohote. Urcau pe scena cu mandrie nefondata adevarate antitalente. Spectatorii mureau de ras, iar cei in cauza, cand erau intrebati cine i-a sfatuit sa participe, tineau un discurs de zeci de minute despre laudele adresate talentului lor de catre cei din jur.

Poate ca nu te lasa inima sa ii spui raspicat cuiva ca nu are talent, dar nici sa nu il incurajezi sa se faca de ras. La fel stau lucrurile si cu CEDO. De cate ori nu am auzit:”Du-te la CEDO, nu te lasa! Ce mare greutate sa faci o cerere de mana, in romana, ca au ei traducatori!”, de parca sa te adresezi unei institutii atat de inalte nu implica nicio responsabilitate.

Nu ne putem duce in fata Europei pentru orice fleac, de fapt nici nu se iau in consideratie toate dosarele. Cu siguranta ca nu te infatisezi la Curtea Europeana de Justitie, fiindca la divort s-a decis desfacerea casatoriei din cauza ta sau fiindca gainile vecinei ti-au stricat gradina si despagubirea stabilita de instanta din tara nu te multumeste.
Discutiile serioase despre aceasta institutie au loc sub forma profesionista numita: consultanta juridica CEDO.
De ce inainte de a adresa o cerere acestei institutii trebuie sa soliciti consultanta de specialitate?


1. Sa iti spuna clar si cinstit, daca ai sanse ca solicitarea ta sa fie admisa si hotararea instantei din Romania anulata. Ei iti spun adevarul, fiindca nu le convine sa piarda alaturi de tine procesul, iar acest lucru sa le aduca neincrederea celorlalti clienti si pierderea pozitiilor fruntase din topul celor mai eficienti avocati romani la CEDO.

2. Ei cunosc legile si procedurile, prin urmare iti vor descrie etapa cu etapa procesul rejudecarii cazului tau. Nimic nu te va surprinde, fiindca ei te previn si iti stau alaturi, daca ii soliciti, pana la sfarsitul procesului.

3. Iti prezinta si iti pun la dispozitie formularul CEDO si te sfatuiesc si cum anume sa il completezi, in cazul in care intampini probleme.
Dupa ce stii exact ca si dosarul tau poate fi reluat de inalta instanta, angajeaza-i sa te reprezinte, fiindca sunt ambitiosi, meticulosi, buni cunoscatori ai legislatiei si oratori de exceptie. Ei lupta pentru respectarea drepturilor omului din convingere, respectrea acestora fiind un crez professional.

Vorbesc fluent romana si engleza, acesta fiind un alt mare avantaj, fiindca in instanta va pleda in limba oficiala a institutiei.
Da, sunt avocati foarte solicitati datorita calitatilor umane si profesionale, dar isi fac timp pentru toti romanii care au nevoie de un sfat sau de aparare, prin urmare tot ce ai de facut este sa soliciti consultanta si sa ii angajezi cu incredere, dupa ce va sfatuiesc in privinta a ceea ce aveti de facut.

Consultanta te elibereaza de toata energia negativa si frustrarile acumulate. Fini psihologi ei iti vor anestezia sufletul ranit de nedreptate si te vor ajuta sa te mobilizezi si sa iti cauti dreptatea. Iti recomand sa mergi pe mana lor, fiindca iti spun de la inceput, daca nu ai sanse de castig si nu mai pierzi timpul, nici nu iti mai faci iluzii.
Dupa cum mergi la medic sa iti spuna cat de grava este boala ta, daca se mai poate face ceva sau nu, la fel te duci la avocati cu experienta in procese ce s-au judecat la Cedo, sa iti spuna totul.

Incapatanarea nu este deloc benefica, in cazul in care ti-au spus ca cererea ta va fi respinsa, dar daca iti spun ca exista o sansa cat de mica sa ti se faca dreptate, angajeaza-i sa lupte alaturi de tine, ca sa castigi. Consultanta se poate obtine prin e-mail sau telefonic, dar trebuie sa respectati cateva reguli elementare:
-sa sunati conform programului, fiindca in timpul liber se odihnesc sau pregatesc pledoariile

-prezenta la sediu pentru o discutie fata in fata se face dupa o programare telefonica. Trebuie sa intelegi ca mai sunt si alti clienti care au nevoie de serviciile lor.
-nu pot sa iti rezolve problemele gratuit stand ore intregi cu tine la telefon si trebuie sa intelegi acest lucru.
Aceasta echipa de avocati merita respect pentru tot ceea ce face si trateaza cu maxim respect fiecare caz in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *