0

Sacii de vidat sunt o solutie pentru a economisi spatiu

Datorita multor factori usor de inteles, din ce in ce mai multa lume are probleme in depozitarea hainelor. Sacii de vidat haine sunt elemente importante pentru oricine si in orice casa pentru ca te pot salva de la a pierde spatiu cand vine vorba de depozitare.

Desi multa lume cauta online saci vidat haine sa stiti ca dincolo de haine ce nu se mai pot purta intr-un anumit sezon, mai puteti depozita asternuturi, paturi, pilote si multe altele.

Vidarea se refera la procesul de indepartare a aerului dintr-o punga, pentru a pastra un material pe termen indelungat. Scopul principal al acestor saci de vidat haine este de a spori durata de depozitare a produsului. Cea mai eficienta modalitate de ambalare in vid a unui produs este utilizarea unui dispozitiv de etansare cu vid industrial. In timpul unui ciclu normal de vid, un dispozitiv de etansare prin vid va folosi o pompa integrata pentru a indeparta un procent ridicat din aerul continut intr-un sac.

Cum alegem cei mai buni saci de vidat haine

Exista diverse modele si tipuri de garnituri de etansare prin vid si fiecare dintre aceste garnituri are caracteristici diferite care pot afecta sau nu, modul in care functioneaza o linie de productie. De exemplu, un dispozitiv de etansare a camerei va dura o perioada mai mare de timp pentru ambalarea sub vid intr-un produs decat un dispozitiv de etansare a duzei, dar un dispozitiv de etansare a camerei va functiona mult mai eficient cu un lichid sau o pulbere. Totul tine de buget si de modul de folosire. De exemplu cand se face o etansare a r fi bine ca nasturii, capsele sau diversele accesorii de pe haine sa nu fie indreptate spre punga pentru a nu o gauri in timp, odata gaurita punga deja degeaba le mai etansati.

Acesti saci de vidat haine ajuta la o economisire a spatiului, puteti folosi acest tip de produs ca si cadou pentru mama, tatal, prietenii sau chiar ca un cadou aniversar sau de Craciun. Sacii pentru economisirea spatiului sunt realizati din materiale antimicrobiene si anti-mucegai care va asigura ca nu mai trebuie sa va deranjati pentru efectele pe termen lung ale depozitarii.

Voi cum depozitati acele haine care nu le purtati atat de des?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *