0

Creșterea potenței sexuale masculine [Erecții mai lungi]

Cea mai mare temere sexuala a barbatilor este impotenta. Nimic de pe lumea asta nu poate fi mai frustrant pentru un barbat decat sa aibe un penis pe care il foloseste doar atunci cand se pisa. Toata lumea s-a terminat iar soarele nu mai rasare si pe strada lui.

Dar potența masculină este foarte pretențioasă, deoarece dispune de un mecanism delicat care poate fi foarte ușor perturbat și care diferă de la bărbat la bărbat, în funcție de mai mulți factori: sănătate fizică, vârstă, partenera de viață sau capacitatea de a depăși încercările psihologice care i se pun în cale.

Este important să știi, mai ales în cazul în care te confrunți cu această problemă, că factorii psihici și emoționali reprezintă adeseori cauzele care conduc la impotență.

De ce depinde potența masculină?

Potența la bărbați este direct legată de un sentiment general de mulțumire față de viața personală, fie că vorbim despre căsătorii sau relații pre-maritale. O viață fericită alături de parteneră reprezintă cheia succesului, spun oamenii de știință.

 • Bolile cornice – legatura dintre bolile cronice si disfunctia erectila este mai evidenta in cazul diabeticilor. Aproape unul din doi barbati cu diabet are si o disfunctie erectila.
 • Stilul de viata – fumatul, abuzul de alcool, consumul de droguri distrug, in timp, vasele de sange si reduc fluxul de sange catre penis. Fumatorii sunt expusi unui risc de doua ori mai mare de a avea disfunctii erectile, in comparatie cu persoanele nefumatoare.
 • Interventiile chirurgicale – inclusiv cele pentru tratarea cancerului de prostata si de vezica urinara sau hiperplazia benigna de prostata afecteaza uneori nervii si vasele de sange din vecinatatea penisului.
 • Medicatia -uneori disfunctia erectila poate fi un efect advers al anumitor medicamente, in special al celor care regleaza tensiunea arteriala, antidepresivele si tranchilizantele.
 • Factori psihologici – stresul, depresia, stima de sine scazuta, anxietatea pot afecta procesul prin care se produce erectia.
 • Ciclismul – cercetatorii sustin ca ciclistii sunt cei mai afectati de disfunctia erectila, in comparatie cu ceilalti atleti.

Suplimente pentru îmbunătățirea potenței

Există suplimente naturale eficiente pentru îmbunătățirea potenței, ce pot fi procurate din farmacii naturiste sau din magazinele online de profil.

Având una dintre cele mai complexe liste de ingrediente active, Performax aduce beneficii importante vieții sexuale și nu numai.

Pe lista de ingrediente găsim tribulus terrestris, ginseng, ginkgo biloba, roșcovă, lăptișor de matcă, ghimbir, polen și scorțișoară. Acest complex unic de ingrediente oferă erecții de durată, întârzierea ejaculării, creșterea potenței și a libidoului.

Dincolo de efectele benefice vizibile imediat asupra vieții sexuale, Performax te poate ajuta să îmbunătățești și alte aspecte ale vieții printr-un plus de energie și vitalitate, reducerea colesterolului, stimularea capacității psihice, întărirea sistemului imunitar și refacerea nivelului normal de hormoni masculini.

Alte sfaturi utile pentru îmbunătățirea potenței

Dincolo de suplimente și remediile naturiste, există și alte elemente, care țin în principal de stilul de viață și care pot avea un impact pozitiv asupra performanței sexuale.

 • Monitorizează-ți numărul de spermatozoizi – Numărul mediu de spermatozoizi este între 120 și 350 de milioane pentru fiecare centimetru cub. Medicii consideră că un bărbat are un număr foarte scăzut de spermatozoizi atunci când numărul lor este sub 40 de milioane pe centimetru cub.
 • Conștientizează problema – constă în recunoașterea problemei și conștientizarea faptului că există soluții care pot rezolva această problemă. Disfuncțiile erectile și alte probleme pe care le cauzează o potență scăzută nu trebuie tolerate, ci din contră, abordate cu o atitudine pozitivă și cu un tratament eficient.
 • Fă exerciții fizice regulate – Exercițiile fizice periodice și la intervale regulate (de 5 ori pe săptămână timp de cel puțin 45 de minute) îmbunătățesc foarte mult fertilitatea tocmai prin faptul că mențin corpul la o greutate normal
 • Întărește mușchii pelvieni – Prin contracția acestor mușchi vei obține un control mai mare asupra erecțiilor tale, dar și asupra capacitatății de ejaculare, ceea ce înseamnă că nu vei suferi nici de ejaculare prematură
 • Ai grijă de greutatea ta – Calculează-ți indicele de greutate și asigură-te că te încadrezi în limitele normale. Este ideal să te menții cât mai aproape de greutatea potrivită cu vârsta și înălțimea ta pentru a dispune de un organism cât mai sănătos.
 • Scapă de anxietate și depresie – Aceste două probleme reprezintă cauze importante ale disfuncției erectile și ale unei potențe scăzute pentru bărbați. Este o idee bună să discuți și cu un psiholog despre problemele emoționale și psihologice cu care te confrunți pentru a găsi o soluție împotriva acestora.
 • Redu expunerea chimică în viața de zi cu zi – Oamenii de știință au descoperit faptul că sperma bărbaților din ziua de azi este mult mai slabă în calitate comparativ cu cea a bărbaților care trăiau acum 50 de ani. Acest lucru este pus pe seama expunerii organismului la xenoestrogeni, substanțe care pot fi găsite în pesticide, plastice și alți poluanți industriali.

Atinge performanțe sexuale maxime cu Performax

 • Mai puternic. Erecţii mai lungi şi de durată
 • Mai încrezător. Mai multă satisfacţie pentru ambii parteneri
 • Mai energic. Tonic muscular în activităţi sportive

21 de ingrediente pentru experienţe sexuale care depăşesc limitele imaginaţiei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *