0

Cu serviciile de inchirieri buldoexcavator se pot pune la punct digurile de aparare pe malul apelor

Raurile sunt frumoase cand curg linistite in timpul verii sau cand se impodobesc cu turturi de gheata, iarna, dar fac ravagii cand ies din matca. Pare de necrezut ca firul acela de apa cuminte, cu ochi frumosi, albastri, sa iasa din cursul lui firesc si sa o ia printre case si pe sosea.
Nu credea sa vad asta si in satul meu! Nu este o luna de cand raul a intrat in casele celor aflati in vecinatatea lui, le-a stricat totul si le-a transformat curtile in maluri pline de aluviuni. Locuinta care era curata si uscata, parea o orezarie in momentul semanatului.
Sunt oameni care au pierdut totul: saltele, paturi, fiindca apa a ajuns pana la ele, dulapurile si electrocasnicele si sunt obligati sa construiasca din nou cel putin o camera in care sa locuiasca.

Toata casa este plina de igrasie, lemnele sunt subrezite, noroc ca a mai ramas ceva timp pana la iarna.
Dar cursul apei este asigurat? Cine le garanteaza celor care isi reconstruiesc acum casele ca nu va mai veni apa mare si nu vor pati la fel?
Sistemul de indiguire pus la punct cu ajutorul specialistilor va demara in curand. Desfasurarea de forte va fi mare, dar la bratele oamenilor trebuie sa se adauge si forta masinilor si utilajelor. Piatra aceasta din curtiile oamenilor si nisipul pot fi utilizate in mod util la indiguire.
Sunt sigura ca in toate satele se iau astfel de masuri si ca profita de ofera de inchirieri buldoexcavator.
Buldoexcavatoarele sunt cele mai bune fiindca pot indeplini mai multe sarcini importante, cum ar fi sapatul, debarasarea locului respectiv de restul de pamant sau de pietres si incarcarea masinilor.
Un astfel de utilaj ajuta localnicii sa isi curate curtile de toate aluviunile si incarca in acelasi timp camioanele cu aceste material care poate fi folosit la dig.

Pe distante de cateva zeci de metri inlocuieste cu succes si camioanele fiindca duce pietrisul in locul necesar, fara sa il mai puna in camioane.
Sigur, oamenii vor iesi sa isi apere avuturile si digul solid se va face, dar fara utilaje robuste lucrarea nu avanseaza atat de repede oricat s-ar stradui oamenii. Vremea in care se inaltau cladiri intregi cu targa si cu lopata a trecut. Copil fiind am participat la astfel de actiuni de voluntariat, iar seara ma dureau cumplit basicile din palma care se spargeau si mijlocul. Este minunat ca tractoarele, buldozerele, roaba sau betonierele ne-au inlocuit si usurat munca! Efortul era epuizant dupa sapat cu tarnacopul, carat cu targa materialele, facut betoane cu sapa si cu lopata.
Retutilaje.ro a introdus in Romania de 25 de ani, camioane, buldozere, buldoexcavatoare , betoniere si utilaje de mica industrializare aduse din Anglia, dar si piese originale pentru toate masinile si utilajele.

Inchirierea este cea mai eficienta, deoarece:

-costurile sunt mult mai mici decat pretul complet al utilajului.
-firma sau institutia care are nevoie de masini sau de utilaje pentru o perioada, pentru o anumita lucrare sezoniera nu se incarca in mod neeficient si nejustificat cu produsul respectiv. In momentul in care lucrarile se termina, un bun atat de valoros, necesita depozitare speciala. Un buldoexcavator care a costat atat de mult nu poate fi lasat in ploaie sau in ninsoare.
-in cazul in care se defecteaza utilajul si una dintre piese necesita inlocuire, firma care l-a inchiriat are o echipa mobila de tehncieni priceputi, care sosesc la fata locului si il repara. De fapt si utilajul inchiriat se livreaza la adresa solicitantului.
O intreaga serie de facilitati fac ca multe firme si societati sa colaboreze cu Retutilaje.ro, mai ales ca produse foarte bune, dar mai scumpe pot fi luate in leasing. Inchirierea si leasingul ajuta firmele sa urgenteze lucrarile, fara cheltuieli mari.

Evident ca fiecare decide care este solutia eficienta, dupa cum s-a decis si in cazului construirii digului din sat, dar pentru o firma de constructii cu multa activitate, leasingul este cea mai eficienta solutie, fiindca utilajul este platit esalonat si folosit in acest timp.
Am primit buldoexcavatorul si digul nostru de protectie a inceput sa se inalte. Fara acest utilaj nu am avansa atat de rapid si digul nu ar fi la fel de solid.
Pe site-ul magazinului am vazut si betoniere, freze pentru zapada, camioane de mare putere si generatoare de curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *