0

Cum alegem un set de dus?

Cabina de dus este lucrul de care nimeni nu se poate lipsi. Spre deosebire de cada, cabina de dus iti permite sa te clatesti mai bine pe par, dar iti ofera si o senzatie mult mai relaxanta. Exista multe seturi de dus pe piata din care cleintii pot sa alega, insa magazinul evivo.ro ofera cele mai avantajoase preturi si produse de calitate.

De pe acest site, clientii pot achizitiona seturi de dus, robinete, chiuvete si accesorii de bucatarie, pe care le pot primi direct prin curier. Exista multe coloane de dus pe piata, iar clientii care cumpara de la evivo.ro pot benficia de vasta gama de produse.

Cum alegem o cabina de dus si accesorii pentru aceasta?

La alegerea cabinei de dus trebuie sa tinem in primul rand cont de forma si dimensiunea spatiului disponibil in baie. Exista pe piata diverse tipuri de cabina, cu forme si dimensiuni diferite. Ele difera in functie de materialele din care sunt realizate – sticla, PVC. De asemenea, sunt diferentiate de etanseitate / scurgere; de grosimea geamurilor – 3-8 mm; de accesorii – panou de hidromasaj, lumini, radio; de modul de intretinere, de montaj, de pret si garantie.

Un alt aspect foarte important de care vom tine seama atunci cand alegem o cabina de dus este tipul de usi instalate – glisante, culisante, pivotante in interior sau exterior fara a afecta spatiul. In cazul in care cabina de dus se afla intre 3 pereti, se poate folosi doar o usa, cea de intrare.

Componentele cabinei de dus sunt dictate de tipul acesteia. Exista cabine care au in partea de jos doar rigola sau sifon de pardoseala si pereti de sticla si de zidarie. Aceasta este o varianta pentru bai moderne, cu structura minimalista. Pentru utilizarea unei rigole sau sifon in pardoseala se va lua in calcul aplicarea unei hidroizolatii inainte de placarea cu gresie, pentru a impiedica infiltrarea apei.

Cabina de dus aduce mai multe avantaje celor care decid sa le monteze in baile proprii. Acestea sunt evidente, ocupa mai putin spatiu decat o cada, asigura un consum de apa mai mic sau este mai usor de curatat. De asemenea, cabina de dus protejeaza spatiul din jur, deoarece apa de la dus nu se mai imprastie prin toata baia, precum in cazul unei cazi. Cele mai multe bai moderne au in componenta o cabina de dus deoarece acestea se potrivesc oricarui stil plus ca ne ajuta sa ne curatam mai repede.

 

Exista pe piata o multitudine de modele de cabine de dus. Cele moderne au integrate o multime de accesorii care sa satisfaca toate dorintele utilizatorilor. Accesoriile si dotarile suplimentare care insotesc o cabina de dus depind de gusturile personale ale utilizatorilor, dar si de bugetul alocat acestei achizitii. Accesoriile au rolul de a spori confortul pe parcursul dusului. Astfel avem cabine de dus cu hidromasaj vertical, cadita de dus cu hidromasaj, si cabine prevazute cu panouri de comanda care cuprind radio, telefon, diverse lumini si etajere.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *