0

Cum alegi un hotel in Bucuresti

Hotelurile din capitala ofera servicii de cazare pentru orice gusturi si orice buget. Fie ca ai nevoie de o singura noapte de cazare, fie ca stai o perioada mai lunga in Bucuresti si cauti o camera de hotel care sa nu iti insele asteptarile, ai de unde alege.

Secretul pentru rezervarea celui mai potrivit hotel sta intr-o cautare atenta si o informare detaliata.

Cautarea hotelului perfect trebuie sa inceapa prin vizualizarea acelor oferte care corespund obiectivului vizitei in Bucuresti. Scopul si durata calatoriei sunt criterii decisive.

Este important de stiut ca, uneori, alegerea unui hotel de 5 stele poate fi supraapreciata.
Lanturile hoteliere de 3 sau chiar hotelurile de 2 stele ofera conditii deosebite de cazare si oferte speciale. Pentru a te asigura vei avea parte de servicii de cea mai buna calitate, un mod bun de verificare este consultarea parerilor turistilor.

zcamera1

Pentru calatoriile de afaceri care implica intalniri de business, conferinte, evenimente, exista o serie de unitati hoteliere specializate. Pe langa eleganta si confortul cazarii, acestea ofera accesul la sali de conferinte dotate complet cu echipamente ultramoderne si o serie de preturi adaptate mediului de afaceri. Cateva exemple relevante pentru cei care calatoresc in interes de business sunt Intercontinental, Hotel Radisson Blu sau Crown Plaza.

Pentru calatoriile cu familia, alegerea ideala este rezervarea acelor hoteluri care ofera conditii de tip apartament (dormitoare, living, bai, uneori si bucatarie sau terasa) incapatoare pentru cazarea intregii familii la un loc. Locurile de joaca pentru copii sunt un atu, in cazul in care calatoresti cu cei mici. Un exemplu relevant este Hotelul Epoque Bucuresti cu pachete speciale pentru cazarea familiilor.

Pentru a imbina utilul cu placutul, opteaza pentru hotelurile care iti ofera atat conditii de cazare fara repros, cat si centre de relaxare (spa) in care ai acces la sauna, jacuzzi, fitness, masaj, precum Grand Hotel Continental. Sejurul tau va fi o incantare deosebita.

Numarul zilelor/noptilor care intra in oferta de cazare influenteaza direct pretul pe care il vei achita. Uneori, un sejur mai lung poate fi cu mult mai avantajos.

Dincolo de scopul si timpul alocat calatoriei, o importanta deosebita o are localizarea hotelului.

Acesta trebuie sa se afle in zona pe care ti-ai propus sa o vizitezi. Deoarece traficul din Bucuresti poate fi, de multe ori, un dusman al timpului tau, este mai sigur si mai comod sa te cazezi in apropiere de locurile la care trebuie sa ai acces.
Daca, totusi, vrei sa faci economii si sa alegi un hotel aflat intr-o zona mai departata de centru, este indicat sa te asiguri ca acesta are acces la reteaua de transport, in special la metrou.

Impresiile si recomandarile celorlati, conteaza!

Pe internet gasesti site-uri specializate cu review-uri din partea celor care au testat prin propria experienta conditiile de cazare si au interactionat direct cu personalul hotelului.
Inainte de a face rezervarea, asigura-te ca ai citit ca ai consultat mai multe oferte ale hotelurilor, ca ai la dispozitie toate serviciile care te vor face sa te simti confortabil – mic dejun inclus sau nu, parcare, conexiune intrenet, acces la restaurant, centru de relaxare, si, de ce nu, ca ai inteles termenii de anulare a rezervarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *