0

Unde poti repara laptop-uri

Din momentul in care am trecut de la desktop PC la laptop, m-am simtit mult mai bine, faptul ca-l puteam folosi oriunde si in orice moment pentru mine a fost o fericire de nedescris. La orice job pe care l-am avut am primit laptop de serviciu si mi-a fost extrem de greu sa ma obisnuiesc cu tastatura sau cu laptop-ul in sine si asta pentru ca ma adaptez destul de greu cand vine vorba de schimbari.

Orice laptop avut a venit la pachet cu diverse probleme, nu neaparat el sa fi venit cu probleme cu acestea au aparut in timp, imi aduc aminte ca primul se incalzea foarte tare si nu intelegeam de ce pentru ca il foloseam in 90% din cazuri pentru lucru in web si filme, iar asta nu-l solicita atat de mult incat sa-l faca sa se incalzeasca. La al doilea am avut mari probleme cu ecranul si asta pentru ca la o petrecere unde ma credeam mare Dj, un domn turmentat a scapat un pahar de vodka pe tastatura si de atunci laptopul ala functiona doar cand dorea el, dupa ce l-am reparat mi-a fost furat si a trebuit sa-mi iau altul. Acesta si el a intampinat niste probleme cu placa de baza ce a trebuit schimbata si de ceva timp se pare ca nu a mai facut probleme.

Daca ii descopeream mai din timp ce cei de la onlaptop poate as mai fi evitat din problemele aparute in timp dar de acum macar stiu la cine sa apelez, oamenii sunt foarte prietenosi dar si profesionisti in acelasi timp. De multe ori anumite componente se pot repara ceea ce face ca la buzunar sa-mi fie bine.

reparatii-laptop

onlaptop.ro este specializat pe foarte multe branduri de laptop-uri printre care se numara: Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, BenQ, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill, Odys, Allview.

In plus au si un blog cu tot felul de sfaturi, unde puteti afla cum puteti face diverse reparatii singuri sau cum sa depistati anumite probleme ale laptopului, de multe ori e mai important sa stii ce are laptopul atunci cand face figuri. Imi aduc aminte ca atunci cand am avut probleme cu ecranul laptopului trecut am facut o filmare si am urcat-o pe youtube.com unde oamenii m-au indrumat spre un service, dar chestia cea mia faina este ca au fost oameni cu probleme similare si au gasit si ei o rezolvare. Indiferent de ce sfaturi gasiti pe internet sau pe youtube.com cel mai indicat este sa faceti o vizita intr-un service care sa fie autorizat, sfaturile din online nu sunt tot timpul cele mai sincere si e posibil sa stricati laptop-ul mai tare iar costurile de reparatie sa fie mult mai mari decat in faza initiala.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *