0

Cum pastram bijuteriile?

Bijuteriile pentru costume pot fi foarte frumoase chiar dacă nu sunt făcute din pietre prețioase. Dar păstrarea lor frumoasă poate fi o sarcină. Bijuteriile pentru costume nu pot purta așa cum pot fi bijuteriile fine. Se tin  departe de apă, expunerea la aer și chiar creme și loțiuni. Așadar, a învăța cum să vă îngrijiți obiectele, astfel încât acestea să rămână frumoase cât mai mult timp este esențial, mai ales dacă doriți să le purtați pentru anii următori.

Colectați bijuteriile care trebuie curățate. Nu există nicio regulă rapidă cu privire la momentul în care trebuie curățate. În general, regula degetului mare este cu cât o porți mai mult, cu atât este mai frecvent să o curăți. Curățați-le aproximativ o dată la câteva luni sau când începe să pară plictisitor.

Amintiți-vă că bijuteriile false nu sunt aur autentic sau argint sterlin și nu au pietre prețioase. Chiar dacă argintul sterlin se innegreste, nu trebuie curățat în modul în care ați curăța bijuterii false sau bijuterii accesorii.

Dacă aveți probleme pentru a decide ce este clasificat ca bijuterii false și ce este real, rețineți că bijuteriile placate sunt considerate „autentice”. Întrucât stratul superior al metalului este argintul autentic sau aurul, este considerat bijuterie „reală”, chiar dacă nu este aur solid sau argint până la capăt. Deci, puteți utiliza un produs de curățare obișnuit pentru bijuterii pentru a curăța bijuterii placate cu aur și argint, în locul metodelor furnizate.

Dacă nu sunteți sigur dacă o bijuterie este reală sau falsă, puneți un bijutier să testeze metalul și pietrele prețioase pentru autenticitate.

Inspectați bijuteriile. Observați dacă are pietre pretioase pe ea. Dacă o face, atunci trebuie să fiți atenți cât de mult lichid aplicați în jurul acelei zone.

Lichidul ar putea ajunge sub pietrele prețioase și a slăbi lipiciul sub pietre prețioase, ceea ce le-ar putea face să cadă mai târziu. De asemenea, prea multă apă ar putea strica suportul foliei care face ca pietrele prețioase false să apară scânteial.

Nu lăsați niciun bazin de apă și alunecați sub ele, astfel încât lipiciul care le ține în jos să nu se desprindă.

Încercați să utilizați o periuță de dinți pentru a curăța bijuteriile. Aceste produse obișnuite, pe care majoritatea oamenilor le au în casă funcționează bine pentru a ajunge la locuri greu de curățat sau în jurul pietrelor prețioase. Ați putea încerca, de asemenea, o ștergătoare magică.

Asigurați-vă că periuța de dinți este nouă și că nu a mai fost utilizată până acum. Nu doriți să transferați materiale pe o periuță de dinți veche pe bijuterii. Evident, nu mai folosiți periuța de dinți după ce o folosiți pentru a curăța bijuteriie precum bijuteriile de aur de la Atcom.

Frecați periuța de dinți moale uscată pe bijuterii pentru a elimina verdigrisul. Verdigris este guta verde care se bazează pe niște bijuterii tip accesorii. Periuțele moi de dinți sunt un pic mai abrazive atunci când sunt uscate, astfel încât pot face o treabă mai bună. Dacă încă nu îl puteți scoate, încercați să folosiți o scobitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *