0

Cum pastram in siguranta obiectele de valoare?

Persoanele care detin bunuri valoroase se gandesc deseori la siguranta acestora. De cele mai multe ori, se gasesc metode alternative, precum ascunzatorile in diferite locuri ale casei. Totusi, acestea nu ofera siguranta 100%, iar in anumite cazuri chiar pot deteriora suprafata obiectelor tale. Pentru a elimina aceste riscuri, mai multe persoane au decis sa investeasca intr-un seif, datorita caracteristicilor unice pe care acest produs le prezinta. Asadar, in mediul online vei gasi numeroase variante de seifuri, care se vor potrivi perfect cu designul camerei tale, oferind totodata protectie bunurilor tale. Astfel, poti alege produse, precum:

Seifuri cu inchidere automata

Acest seif nu se diferentiaza in mare parte de produsele traditionale. Pentru a se asigura protectia totala a bunurilor tale s-au folosit materiale rezistente pentru a crea acest produs. Astfel, exteriorul seifului nu va fi deteriorat de forta fizica din exterior (lovire sau trantire) sau de foc. De altfel, usa acestuia nu poate fi fortata, datorita faptului ca, de cele mai multe ori, nu prezinta manere vizibile.

Aspectul care diferentiaza acest produs de celelalte de pe piata este inchiderea automata. Pe exteriorul seifului vei putea observa un sistem de inchidere, cu cod. Vei putea seta propriul cod si il vei putea folosi oricand pentru a deschide usa seifului. Totusi, trebuie sa fii foarte atent, deoarece, in cazul in care vei uita codul, sunt slabe sanse ca acesta sa fie resetat. Astfel, seiful va oferi si mai mare securitate, in cazul in care un intrus va incerca sa sparga codul.

Sistemul de inchidere automata este waterproof si extrem de rezistent, fiind foarte greu de distrus. De altfel, mecanismul de inchidere se afla in interiorul usii, fiind foarte greu de accesat.  Pentru a alege un seif, care se potriveste perfect cu nevoile tale de siguranta, poti vizualiza lista de produse de aici.

Seif cu inchidere manuala

Seiful cu inchidere cu cheie este deseori utilizat de persoanele care sunt reticente in privinta sistemelor automatizate. Ca si in cazul seifurilor cu inchidere automata, si acestea sunt confectionate din materiale extrem de rezistente, care pot fi greu de deteriorat. De altfel, atat seiful, cat si cheile nu pot fi distruse, oferind o singuranta mult mai mare utilizatorului.

Sistemul de inchidere manuala este folosit de multe persoane, datorita faptului ca ofera o mai mare siguranta. Usa seifului nu prezinta niciun maner, aceasta putand fi deschisa doar in momentul in care este descuiata complet. Astfel, se reduce riscul ca cineva din exterior sa poata forta usa. De altfel, sistemul de inchidere mecanizat se afla doar in interiorul usii, fiind unic de la un produs la altul. Astfel, nu se pot realiza copii dupa cheile tale, iar sistemul mecanic nu poate fi deteriorat introducand anumite obiecte pe orificiul cheii.

De cele mai multe ori, seifurile vin impreuna cu doua chei (dintre care una este de rezerva). Asadar, trebuie sa acorzi o atentie sporita locului in care vei pune aceste chei. Totusi, in cazul in care vei pierde cheile, trebuie sa tii cont de faptul ca nu vei putea face o copie la fel de usor, ca si in cazul cheilor de la usile casei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *