0

Cum să câștigi la pariuri cu ponturile tipserilor

tipster

Sunt mulți oameni care nu pariază doar din plăcere, nu au doar un hobby din această practică. În schimb, ei și-au format un job permanent din asta, având profit lună de lună și sunt acoperiți de o experiență vastă în lumea pariurilor.

Într-adevăr, sunt mai multe reguli pe care trebuie să le urmezi pentru a putea câștiga chiar și cu pariurile unor tipsteri. De exemplu, nu urma mai multe persoane și nu paria sume pe care nu ți le poți permite. În schimb, alege un singur tipster pe care să îl urmezi, iar pariurile pe care le faci să nu depășească recomandările acestuia sau, în unele cazuri, suma de bani pe care ți-o permiți să pierzi.

Ești nou în lumea pariurilor? Nu paria foarte mult

Dacă ești nou în lumea pariurilor și ai găsit un tipster care îți place și vrei să îl urmezi, începe cu sume foarte mici. Documentează-te și despre scheme pariuri pe meciuri, te vor ajuta să îți formezi un stil mai cumpătat și sa pariezi în baza unei logici. Nu exagera și paria mai mult decât îți permiți să pierzi. Există săptămâni sau chiar luni când vei putea fi pe pierdere. Sportul în general este extrem de imprevizibil și nu știi niciodată cu exactitate forma în care se află jucătorii, ceea ce se întâmplă în spatele culiselor, și multe alte detalii.

De ce să urmărim un tipster

Mai ales dacă te afli la început, poți învăța destul de multe dacă urmărești logica pe care o are un tipster. Astfel, la scurt timp, vei putea învăța și tu anumite secrete pe care acesta le are, precum și tehnici mai puțin știute de pariat. Totuși, un tipster bun este capabil să analizeze toate informațiile posibile legate de un eveniment, iar pariul pe care acesta îl va recomanda ar trebui să aibă cea mai mare rată de câștig posibilă. De obicei, un tipster urmează o singură strategie de pariat, iar tu va trebui să urmezi pas cu pas ceea ce face acesta.

Ce sumă să pariem – gestionarea bugetului

Întâi, fă-ți un buget lunar. După aceasta, împarte suma respectivă la câte zile sunt în acea lună pentru a avea un buget zilnic. Apoi, pariază suma aceea pe biletul recomandat de tipster, dar niciodată să nu o depășești. Există o mulțime de pariori care au pierdut averi pentru că nu s-au putut controla atunci când au pierdut și au încercat să își recupereze banii. Nu intra și tu în aceiași capcană, deoarece dependența de pariat este un lucru real care face foarte multe victime în toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *