0

Reparatii de electrocasnice vechi si noi

Cand stai in chirie e foarte greu sa iti alegi tu electrocasnicele potrivite nevoilor tale, de cele mai multe ori se intampla ca intr-un anunt de chirie sa vezi lucruri precum: “complet mobilat si utilat, apartament de lux, totul nou, prima inchiriere” si cand ajungi sa te muti vezi ca ai cea mai ieftina masina de spalat posibila, cel mai ieftin aragaz si tot asa. Recomandabil ar fi sa le schimbi daca poti si iti permiti, dar daca te muti dupa ceva timp din nou, atunci trebuie sa le cari pe toate dupa tine si odata cu trecerea timpului, apar chestii noi si mai bune si ajungi sa iti para rau de banii cheltuiti. Asa ca preferi sa te descurci cu ce ai.

Cand apar primele probleme, proprietarul apartamentului se spala pe amini si iti spune ca el tia dat totul nou si perfect functionabil asa ca trebuie sa scoti bani din buzunar pentru reparatii sau in cel mai rau caz de inlocuit.

Cand m-am mutat cu chirie am primti o masina de spalat fantoma ca brand, dar google a gasit informatii despre ea, scriind in italiana pe toate butoanele ei mi-a fost extrem d egreu sa aflu cum activez centrifuga, dar si asta am deslusit-o.

Daca se arde un bec sau se rupe un scaun in bucatarie, poti sa le inlocuiesti repede si ieftin dar cand se strica masina de spalat atunci distractie se termina instant si apare panica si groaza atat din punctul de vedere al banilor.

In Iasi nu am gasit pana acum un service de electrocasnice, dar in Bucuresti niste oameni s-au gandit sa investeasca intr-un portal online unde te ajuta atat cu diagnosticarea cat si cu reparatia. Oamenii si-au dat seama ca majoritatea celor care au probleme cu electrocasnicele sunt cei care stau in chirie si ei prefera sa repare decat sa inlocuiasca, vorba aia nu are sens sa schimbi ceva care oricum nu este al tau. O simpla cautare pe Google.com despre reparatii masini de spalat Bucuresti te duce la Go Service care are o echipa tanara si dinamica si in primul rand saritoare in ajutor cand este sa ai nevoie.

Un service masini de spalat este Go Service care te ajuta la diagnosticare prin telefon, baietii vin la domiciliu si se uita la masina de spalat, daca este ceva complicat de reparat, acestia iti transporta masina de spalat la service-ul lor si acolo se apuca de mesterit si asta gratuit, plata se face in baza dificultatii reparatiei si eventualele piese daca se inlocuiesc.

In vremurile in care traim este super ok pentru un astfel de service sa fie prezent pe Google, acum 10 ani in urma prezenta afacerilor de genul asta era doar in ziarele de anunturi, dar azi un site cu un formular de contact poate face minuni. Imi aduc aminte ca in adolescenta daca se stricau papucii ii duceam la reparatie si asta pentru ca stiam ca este un astfel de atelier langa casa unde locuiam, azi daca vreau sa repar niste papuci trebuie sa dau zeci de telefoane ca sa pot afla unde pot face treaba asta, prezenta pe online este importanta mai ales pentru firmele astea micute care se ocupa cu reparatii de diverse lucruri.

Voi unde va reparati masina de spalat daca se strica?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *