0

Cum sa ornezi o scena sau o gradina, cand se vestejesc toate florile

E toamna si incep nuntile si petrecerile, tocmai acum, cand bruma arde florile. O petrecere fara flori este ca nunta fara lautari, de aceea este nevoie de ingeniozitate sa aducem in mijlocul nostru flori vii, belsug de flori, legume si fructe.
Imi place orice intreprindere estetice, de aceea m-a cucerit profesoara care se ocupa de decorarea scolii in fiecare anotimp si care s-a gandit sa puna peste tot dovleci plini cu flori, iar florile din ei sa tina garantat cel putin 10 zile.
Am intrebat-o prin ce magie reuseste sa prelungeasca atat de mult viata crizantemelor si mi-a raspuns simplu: burete pentru flori comandat online de pe site-ul magazinului Anemona-deco.ro si livrat la adresa indicata de cumparator. Mi-a spus ca ea salveaza in acest fel toate florile din gradina. Iubind florile de toamna are parcele intregi de tufanele si crizanteme si inainte de caderea brumei le culege si le asaza in cosuri de rachita, dovleci si cutii decorative de carton sau de lemn captusite cu burete care le asigura umezeala suficienta.


Elevii vin cu drag la scoala si ii vad mangaind cu privirile aranjamentele special gandite pentru ei de dascalul inimos.
M-am gandit ca ne putem aranja in acest mod si casele, cu gramezi ordonate sau mai putin ordonate de fructe si frunze de diferite culori, cu dovlecii si roabele din lemn pline de flori infipte in buretii speciali care le mentin proaspete mult timp.
Am in gradina si trandafiri tarzii, care nu merita sa fie ucisi de bruma si care pot raspandi placutul lor parfum printre aroma merelor si gutuilor.
O cutie care contine 20 de bucati de burete umed costa 45 de lei si este livrata la domiciliu sa fii scutit de alergatura si de pierderea de timp.
Buretele umed contine multe substante care exercita si functii de hranire si de protectie ale plantei si de conservare ale acesteia, fapt care mareste durata de viata a florilor cu pastrarea intacta a frumusetii lor. Tocmai de aceea aranjamentele florale de la florariile de lux isi pastreaza aspectul si trei-patru saptamani, iar oamenii le daruiesc cu incantare. Un catelus sau iepuras din flori costa foarte mult, dar merita, fiindca devine punctul de atractie al sufrageriei timp de o luna.
Am verificat acest lucru si sunt foarte incantata de cate ori primesc aranjamente din flori cu burete umed.
Buretele uscat poate fi utilizat ori de florariile mari (multe il comanda de pe site-ul magazinului prezentat mai sus) fiindca il imbiba cu substantele care ofera rezistenta unui cos de flori, animal din flori, inimioara din flori sau alt aranjament sau de catre cei care decoreaza o sala pentru o nunta, un festival sau un botez, la sfarsitul evenimentului florile impartindu-se intre participanti sau organizatori.
Floreta maxi sunt suporturi de aranjamente dimensionate pe care se pot pune flori si care pot fi puse in diferite forme de lemn sau din ceramica.
Comandati acum bureti pentru flori sa va salvati frumusetea din gradina fiindca este pacat sa o lasati sa moara! In plus, in curand toamna ne va rasfata cu evenimentele sale, iar nevoia de produse de pe acest site va creste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *