0

Cum se curata usor tapiteriile auto in Bucuresti

Tapiteriile auto sunt adevarate depozite de microbi. Pe ele au stat toti oamenii pe care i-am luat in masina. Sigur ca am transportat oameni curati, dar multi dintre ei au mers si cu autobuzul. De vreo trei ori am vazut oamenii strazii asezandu-se pe canapele si mult timp nu am putut sa ma mai asez pe un loc. Pur si simplu muream de oboseala, dar aveam imaginea aceea in minte cu hainele lor pline de noroi si de praf si m-am gandit ca au lasat si paraziti pe scaune. Sigur, autobuzele se schimbau, locurile nu mai erau aceleasi, dar nu se intampla la fel cu toate mijloacele de transport in comun?
Scaunele auto atrag si resturile alimentare fiindca nu poti sa-i interzici unui copil sau unui adult caruia ii este foame sa nu manance in masina ta. Praf, microorganisme, acarieni se aduna toate, iar sa bati scaunele cu batatorul nu insemana ca le-ai igienizat cum ar trebui.

home-2
La tara este mai usor. Am vazut oamenii ducandu-se cu autoturismele la rau, desi nu este deloc ecologic si spalandu-le temeinic cu detergent. In cazul exteriorului sa zicem ca solutia se dovedeste eficienta, dar in cazul tapiteriilor nu, fiindca raurile noastre nu mai sunt ce au fost odata din cauza neglijentei oamenilor si a lipsei de implicare a autoritatilor.
Multe canalizari sunt golite in apa curgatoare a raurilor, asa ca in loc sa cureti tapiteria auto, bagi in ea si mai multi microbi.
Cel mai bine este de bucuresteni, care au o firma speciala ce se ocupa de tapiterie auto Bucuresti.
Ce n-as da sa am si eu posibilitatea acesta, sa fac o programare, iar la data si ora stabilite echipa sa vina la domiciliul meu, pregatita cu tot ce trebuie sa imi lase scaunele auto fara microbi si pete!
Sa stiu ca murdaria este inlaturata temeinic si sa solicit un tratament similar si pentru fotoliile si canapelele din casa, apoi sa le pun in mana covoarele si sa le spele cu aceeasi responsabilitate.
Pentru ca sunt din provincie, spre deosebire de cei din Bucuresti, care au abonamente trimestriale, eu imi permit luxul de a colabora cu profesionistii firmei Curat-Tapiterii.ro de doua ori pe an, cand ma duc in vizita la sora mea, iar la indicatiile mele ei vin acolo.
Ce-i recomanda?
-Respectarea cu strictete a programarilor. Punctualitatea permite si celor din provincie aflati in trecere prin Bucuresti sa isi curete interioarele masinilor, scaunele auto, tetierele, plafoanele, usile si portbagajele.
-Munca de calitate pe care o fac. Inisista asupra fiecarei pete, oricat ar fi de incapatanata sau veche, pana o scoate din tesatura. La sfarsit, ai impresia ca tapiteria si covoarele igienizate de ei sunt noi.
-Aparatura performanta utilizata si consumabilele de calitate. La cererea clientului recurg la curatarea cu aburi in locul detergentilor pentru a-i proteja pe cei care fac alergii la orice.
-Preturile oneste, raportate la calitatea serviciilor.
-Curatarea cu aceeasi atentie a tuturor zonelor si a celor vizibile si mai putin vizibile.
Cum sa nu cureti usor tapiteria auto in Bucuresti, cand acesti perfectionisti sunt la dispozitia tuturor celor care au nevoie?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *