0

Cumpara Bitcoin, sa fii in pas cu viitorul!

Traim dupa principiul:”Traieste clipa!” si multi il folosesc pentru a se sustrage responsabilitatilor in ceea ce priveste viitorul. Sigur ca este corect sa ne bucuram de ceea ce avem, dar trebuie sa ne dozam si spiritul prevazator si sa ne informam in legatura cu moneda viitorului si cu tranzactiile care vor avea loc mai repede decat credem.

Cand se vorbea de o moneda unica la nivel european nu credeam. Ba chiar am considerat o masura abuziva, dar acum constatam cat de usor este sa schimbam banii in euro si sa strabatem Europa fara grija.

La nivel financiar au aparut multe facilitati. Exista bancomate in Turcia, in Austria, in Grecia care permit schimbarea directa a banilor de pe cardul de salariu in euro in tara respectiva. In cazul in care pleci cu rezerve de valuta la tine, dar acestea se epuizeaza, sa poti scoate direct de la ATM euro sau lire turcesti.

Dar in spatiu virtual? Ca sa stii exact ce se intampla, te sfatuiesc sa parcurgi urmatorii pasi:

1. Citeste tot ce se scrie despre moneda viitorului care va circula in spatiul virtual! Trebuie sa stii, fiindca inca putin si nu va mai exista vreo persoana care sa nu stie sa navigheze pe internet. Cu cat citesti mai multe articole din mai multe surse, cu atat mai bine!
2. Treci rapid de la teorie la practica si cumpara Bitcoin sa fii internautul potent care dispune de lichiditati cu care poate cumpara ce doreste in acest mediu si care are portofelul electronic plin. In cazul in care nu poti efectua tranzactia, urmareste materialele de pe site sau solicita consiliere.
Cate monede circula paralel si sunt cunoscute in mediul virtual?

Raspunsul este trei. Acestea se numesc: bitcoin, ethereum si litecoin. Cea mai cunoscuta si mai solicitata este prima, adica bitcoinul. Cui trebuie sa te adresezi ca sa cumperi acesta moneda? Nu trebuie sa apelezi la ajutor decat pentru tranzactie, daca nu intelegi pasii, in rest te servesti singur. Este acolo un ATM virtual, care iti incarca portofelul.

Piata criptomonedelor este in continua crestere, tocmai de aceea au aparut ATM-urile si s-au pus la punct tranzactiile online.
Exista multe strategii prin care accesul la banii personali sunt urgentate si scutite de impozitare si se pare ca criptomonedele reprezinta una dintre ele. Schimbarea leilor in bitcoini si folosirea acestora la cumparaturi inseamna reducerea comisioanelor care ne omoara.
Traim intr-o epoca a comisioanelor la comisioane, iar tranzactiile virtuale sunt o forma de protectie a economiilor sau a banilor personali.

Este posibil ca dupa cum euro a sters granitele financiare dintre statele europene, banii electronici sa stearga limitele dintre piata fizica, reala si cea virtuala.
In aceste conditii, realizati importanta detinerii de bitcoini in conditiile in care se preconizeaza cresterea puterii de cumparare si extinderea lor.
Articolele recente care au dezbatut acest subiect estimeaza ca acesta este un plasament inteligent, care va aduce multe beneficii detinatorilor de bitcoini pe viitor.
Moneda virtuala este echivalentul financiar al asigurarilor de viata sau de sanatate realizate de catre cei mai seriosi asiguratori, fiindca se cumpara acum, sa asigure bunastarea financiara pe viitor.

Da, portofelul electronic reprezinta o forma de economisire, care nu poate fi afectata de nimic, fiindca bitcoinul nu va fi inlocuit de alte bancnote ca in cazul banilor, nici nu va suporta taierea a mai multe zerouri.
Am discutat cu multi oameni care lucreaza in It si mi-au marturisit ca isi tin banii in portofelul electronic si in diferite fonduri de investitii.
V-am dat aceasta informatie, pentru a va orienta alegerea viitoate, stiind ca specialistii din acest domeniu sunt extrem de bine informati, stapananind perfect mediul online.

Daca monstrii sacrii ai internetului pastreaza banii pentru timpuri grele in fonduri de investitii si in portofelul electronic, oamenii obisnuiti se pot inspira de la ei.
Acum este timpul sa intram pe site-ul de unde se poate cumpara bitcoin si in fata ATM-ului sa cumparam cate monede dorim. Putem face acest lucru experimental la inceput, iar dupa ce vedem ce se intampla, putem persevera.
Traim timpuri in care dinamica schimbarilor ne impun un ritm rapid de actiune, de aceea nu este prea mult timp de gandire. Ceea ce putem face astazi este posibil ca maine sa nu mai fie o actiune la indemana oricui, de aceea acum trebuie sa ne asiguram viitorul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *