0

De ce sa cumparati anvelope premium

Anvelope Premium

Există într-adevăr un adevăr în vorba “primiți ceea ce plătiți”, valabil si in situatia achizitionarii anvelopelor auto premium.

Cercetare și dezvoltare

Compania fabricanta de anvelope Bridgestone este lider mondial în dezvoltarea de noi tehnologii pentru anvelopele rutiere. Cu o experiență de peste 14 ani în Formula 1, ei investesc anual peste 300 de milioane de dolari pe cercetare și dezvoltare.

Ofera siguranță continua

Frânarea sporită, un control mai bun al direcției și o aderență îmbunătățită pe teren umed oferă o experiență de conducere mai sigură.

Performanţă

Bridgestone colaborează îndeaproape cu producătorii de vehicule și este specificată ca echipament original în cea mai largă gamă de modele. Montarea anvelopelor Bridgestone  va asigura cea mai bună compatibilitate și performanță.

Economisire suplimentară de combustibil

Anvelopele de vara premium Bridgestonepot reduce rezistența la rulare, economisind bani și ajutând la protejarea mediului înconjurător.

Valoare și satisfacție totală

Bridgestone oferă satisfacție totală atunci când vine vorba de zgomot, confort, plimbare, manevrare și răspunsul la direcție oferind un raport calitate pret bun daca luam in calcul performantele

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *