0

De ce alegem camerele de supraveghere Hikvision

Camerele de supraveghere sunt o necesitate din ce in ce mai mare, adoptata de tot mai multe persoane. Aproape nicio firma, companie, depozit sau institutie de stat nu mai functioneaza fara a avea o camera de supraveghere. In plus, si casele care reprezinta resedinte personale sunt acum dotate cu camere de supraveghere. De ce este necesar acest lucru? Traim intr-o lume nesigura. Intr-adevar, nu este o noutate si fiecare epoca a avut neplacerile ei, insa, in ziua de azi, rata criminalitatii a ajuns parca mai mare. Lipsa unor legi mai aspre sau nivelul de trai scazut si lipsa de educatie corespunzatoare, ii determina pe unii oameni sa se dedea la acte nesabuite ce aduc doar stricaciuni si probleme. Furturile sunt ceva comun indiferent daca vorbim de case sau de sedii de firme. Uneori se intampla chiar ca proprii angajati ai unei firme sa sustraga bunuri de la locul de munca. De aceea, supravegherea este esentiala si recomandata. Camerele de supraveghere Hikvision sunt recomandarea noastra in acest sens. Le puteti achiztiona de la magazinul online shoprunner.ro, specializat in comercializarea camerelor, sistemelor si kit-urilor de supraveghere. Calitatea produselor este exceptionala, exista aparatura pentru orice buget si pentru orice tip de montare.

De ce sa alegeti Hikvision?
Hikvision este principalul furnizor mondial de produse si solutii de supraveghere video. Hikvision foloseste facilitatile sale de productie de ultima generatie pentru a proiecta si dezvolta produse inovatoare de supraveghere si supraveghere video. De exemplu, gama turbo CCTV Turbo HD, este fara indoiala unul din cele mai bune sisteme de camere CCTV pentru orice afacere sau casa.

Cu cea mai mare echipa de cercetare si dezvoltare din industrie si capacitatea de inovare continua, ofertele de produse ale Hikvision includ DVR-uri hibride, NVR-uri, DVR-uri autonome, servere video digitale, carduri de compresie, camere IP de inalta definitie si multe alte tipuri de aparatura de gen. Iar aceasta tehnologie de inalta calitate devine din ce in ce mai accesibila ca si pret. Cum spuneam, probabil ca a venit momentul in care sa luati in considerare modernizarea echipamentului CCTV al afacerii sau al casei cu sisteme Hikvision.

Magazinul shoprunner.ro  orefa cele mai bune sisteme de camere si functii de pe piata la cele mai competitive tarife. Magazinul are acces la cele mai noi produse, caracteristici si actualizari de pe piata, acces 24/7 la cele mai bune nume din industrie pentru asistenta tehnica. Si nu in cele din urma, echipa magazinului va poate oferi orice sfaturi necesare pentru a proteja ceea ce este important pentru dumneavoastra.

Care sunt avantajele CCTV Hikvision?

1. Alegere
Hikvision ofera clientilor o gama uriasa de unde pot alege in ceea ce priveste o serie de caracteristici, inclusiv calitatea imaginii, designul camerei si pretul. Aceasta inseamna ca echipamentele Hikvision pot fi adaptate cu usurinta la bugetul si cerintele dvs., lasandu-va un sistem de securitate care se potriveste afacerii sau locuintei dvs.
2. Obiective
Obiectivele pentru camerele foto Hikvision IP au o acoperire mai larga, asa ca, desi sunt mai scumpe decat camerele CCTV standard, va trebui sa cumparati mai putine pentru a acoperi aceeasi zona.
3. Analiza
Majoritatea sistemelor CCTV IP Hikvision ajung sa fie incorporate cu capacitatea de a analiza, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa faceti o investitie suplimentara in software-ul de analiza.
4. Rezolutie
Adesea, in cazul camerelor IP Hikvision, se poate obtine o rezolutie mai buna a imaginii datorita numarului mai mare de megapixeli. Acest lucru va permite, de asemenea, o claritate superioara atunci cand faceti zoom pe imaginile inregistrate.
5. Usor de utilizat
Daca nu sunteti foarte experimentat, camerele Hikvision ar putea fi ideale pentru dvs., deoarece sunt usor de utilizat si de inteles.
6. Extensibil
Sistemele Hikvision sunt extensibile, ceea ce este util pentru viitor. Daca va puteti permite doar un anumit numar de camere la inceput, veti avea intotdeauna optiunea de a include noi camere in cazul in care afacerea dvs. se va extinde vreodata sau necesita securitate suplimentara.
7. Instalare simpla
In general, produsele de la Hikvision sunt simplu de instalat, ceea ce inseamna ca noul dvs. sistem de securitate poate fi functional in cel mai scurt timp.
Daca aveti intrebari cu privire la cele de mai sus s, va rugam sa utilizati contactati reprezentantii site-ului shoprunner.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *