0

Idei pentru un spatiu mai frumos

Doresti sa iti infrumusetezi spatiul de locuit sau spatiul comercial pe care il administrezi, cu un gadget inedit si ingenios? Achizitionarea unui profil banda LED si banda LED este solutia! Acestea pot fi montate in automobile, in spatele elementelor de mobilier sau direct pe perete sau tavan, oferind un aspect futurist si o atmosfera calda si primitoare.

Profilul banda LED este fabricat din aluminiu si policarbonat, avand un sistem de prindere foarte practic si anume banda autoadeziva aplicata. Acestea se gasesc in diverse lungimi si latimi, tocmai pentru a fi potrivite cu toate ideile cumparatorilor. Suprafata din policarbonat este special conceputa pentru a concentra culoarea benzii LED si a conferi un aspect cat mai placut. Daca decizi sa folosesti banda LED, profilul este esential deoarece protejaza banda LED de umezeala sau alte corpuri straine care o pot defecta cum ar fi praful.

Banda LED poate fi folosita ca o alternativa foarte buna la sistemele de iluminat clasice. LED-urile au numeroase avantaje pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca. In primul rand, acestea sunt prietenoase cu mediul, concepute special sa nu polueze la fel de mult ca celelalte becuri de pe piata. Datorita dimensiunii mici a ledurilor, acestea sunt mult mai rezistente la soc si nu exista posibilitatea de a se sparge pentru ca nu au filament la fel ca becurile incandescente. Pachetele au in componenta lor un alimentator de tensiune 220V- 12V si o telecomanda wireless. Trebuie sa acordam importanta si indicelui de protectie, in functie de spatiul in care dorim sa amplasam profilul cu banda LED. Acesta variaza intre IP 20 si IP 65. Acest indice reprezinta rezistenta benzii LED la umiditate si alte corpuri straine mici.

Banda LED este flexibila si se gaseste in diverse dimensiuni. Poate fi monocroma, cu lumina rece sau calda, in functie de preferintele fiecarei persoane . De asemenea, poate fi RGB, aceasta are modelul aditiv cromatic rosu-verde-albastru, si ofera utilizatorilor posibilitatea de a schimba de la distanta numeroase culori si nuante printr-o simpla apasare de buton a telecomenzii in functie de starea noastra de spirit si de ambianta pe care ne-o dorim.

In alta ordine de idei, folosirea unui profil banda LED cu banda LED ne ajuta sa ne micsoram considerabil factura de consum a energiei electrice, deoarece consuma de pana la 80% mai putin decat becurile incandescente, fluorescente sau neoanele pe gaz. De asemenea, sunt foarte sanatoase pentru ochii nostri, deoarece le putem regla intensitatea prin intermediul telecomenzii in functie de activitatea pe care o defasuram, nu contin substante toxice, cum ar fi plumbul si mercurul, si nu emit radiatii ultraviolete care sunt foarte daunatoare. Au o durata de viata mult mai mare comparabil cu celelalte tipuri de becuri care se gasesc pe piata si nu emit caldura.

Datorita intensitatii luminoase si multiplelor avantaje pe care banda LED o ofera, putem foarte usor sa inlocuim toate corpurile clasice de iluminat din locuinta sau din spatiul in care ne defasuram afacerea, cu o investitie foarte mica si fara a fi necesar sa platim un specialist care sa o monteze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *