0

De ce sa oferi cadou un inel argint

Acum cateva zile, fiul meu a venit la mine pentru a ma intreba ceva. Dorea sa ii ofere iubitei sale un cadou si nu stia daca acel cadou era potrivit si cum putea sa faca asta pentru a nu se interpreta gresit. Probabil stii despre ce este vorba. Fiul meu dorea sa ii ofere un inel. Se apropia ziua ei si nu stia cum sa aleaga un inel frumos, care sa ii arate cat de mult o pretuieste, dar care insa sa nu exprime ideea de logodna. In plus, fiind inca student, nu putea sa isi permita un inel foarte scump, dar nu dorea nici sa se faca de ras cu orice bijutrerie de duzina. Bineinteles ca am fost incantata sa il ajut. In primul rand, i-am spus ca exista inele si inele, si doar anumite piese reprezinta o cerere in casatorie. Si, in plus, in momentul in care i-l va darui, va trebui sa ii spuna ca nu este “acel” inel, pentru a nu exista false sperante. Il intelegeam perfect, pentru ca si el, si ea sunt inca foarte tineri si mai au multe de realizat pana sa faca pasul cel mare. In plus, la cum o cunosteam pe prietena lui, stiam clar ca nu se va astepta la un inel de logodna. Asa ca, i-am propus sa il ajut sa caute inelul perfect pentru aniversarea iubitei, la un pret mai mult de cat acceptabil. Pentru ca eu sunt fan al magazinului hypnotica.ro de ceva timp, am stiut din prima clipa ca cea mai buna alegere era un inel argint. De ce un astfel de inel?

In timp ce majoritatea inelelor ce pot fi oferite cadou sunt realizate din aur galben sau platina, inelele  din argint sunt o alegere mult mai populara pentru complexitatea, mestesugul delicat si accesibilitatea pe care o presupun. Exista mai multe motive pentru care poti alege inelele din argint in defavoarea celor traditionale din aur sau platina. Gustul iubitei sau sotiei este unul dintre principalele considerente: daca prefera bijuteriile albe, care se potrivesc cu tot ce are in garderoba ei, argintul este o optiune frumoasa. In ceea ce priveste inelul in sine, atat designul, cat si factorul legat de costuri in alegerea unui inel din argint reprezinta elemente importante.
Deoarece argintul este un metal foarte moale si maleabil, este adesea folosit pentru lucrari fine de detaliu care necesita forme elaborate, cum ar fi filigram, noduri sau matrite. Cele mai complexe inele, inclusiv cele de logodna, sunt adesea confectionate din argint, deoarece poate fi usor modelat. Chiar si multe inele de aur folosesc decoratiuni de argint pentru elemente de design unice, creand un inel cu doua tonuri ce va avea astfel un aspect mai deosebit.

In general, inelele de argint sunt mai putin costisitoare decat cele din aur. Bijuteriile din argint, insa, nu au preturi doar bazate pe metal, ci si pe complexitatea piesei si pe forta de munca necesara producerii acesteia. Din aceasta cauza, un inel de argint foarte elaborat poate avea un pret mai mare decat unul simplu din aur.
Atunci cand alegi argintul sau alte metale, este important sa iei in considerare caracteristicile fiecarei optiuni pentru a alege cel mai potrivit metal pentru inel. Exista multe motive pentru a alege argintul fata de alte metale pretioase. Astfel, argintul este pentru:

– Cei care doresc un inel alb, de metal pretios si au un buget strict. Repet faptul ca argintul este mult mai putin costisitor decat aurul alb sau platina.
– Formele si modele unice pot fi realizate din argint, deoarece este mai moale si mai usor de lucrat cu alte metale fine. Este mai frecvent sa gasesti piese la moda construite din argint.
– Argintul dezvolta o patina in timp, la care se adauga caracterului piesei.
– Argintul este usor de asortat oricarei tinute si se spune ca are efecte benefice asupra persoanei care poarta o astfel de bijuterie.

Acestea fiind spuse, am inceput sa caut impreuna cu fiul meu cateva modele de argint de pe site-ul magazinului Hypnotica.ro. Pe site sunt disponibile zeci de modele, cu sau fara pietre, la preturi foarte bune, tinand cont ca erau si reduceri. Ne-a atras atentia inelul Infinit Rainbow. Este vorba despre un inel foarte delicat, cu simbolul infinitului batut in pietre de zirconiu multicolore. Acest lucru este minunat pentru ca astfel stiam ca iubita fiului meu putea sa asorteze bijuteria la orice tinuta.

Simbolul infinitului este ceva minunat daca este oferit ca si cadou. Simbolizeaza eternitatea, puterea si dragostea eterna. Simbolul infinitului nu are inceput si nici un sfarsit, poate insemna lucruri diferite, de exemplu prietenie infinita, dragoste sau o legatura spirituala. 1655 este anul in care simbolul a fost folosit pentru prima data in matematica pentru a arata infinitul, dar conceptul de infinit a existat inca din secolul IV – V i.Hr. Simbolul a fost folosit de secole in multe culturi pentru a arata infinitul in spiritualitate, dragoste, posibilitati infinite si putere. Acesta este motivul pentru care un inel cu simbolul infinitului este perfect pentru a fi oferit iubitei sau unei persoane dragi. Bijuteriile de acest tip reprezinta o modalitate excelenta de a spune cuiva cat de mult iti pasa de ele si de a-ti arata daruirea si afectiunea. Cand fiul meu i-a daruit iubitei inelul, nici nu va puteti inchipui cat de mult l-a apreciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *