1

De la Dubai, la Palatul Culturii: Armin van Buuren va mixa la Iaşi

Armin van Buuren va fi prezent pe scena evenimentului de închidere a Campionatului Mondial de Esports, într-o spectaculoasă finală ce va aduce pe scenă și nume precum Tujamo, Tom Odell,  Lost Frequencies sau Delia, BUG Mafia, alături de alți artiști consacrați.

Așteptată cu nerăbdare, festivitatea de încheiere a Campionatului Mondial de Esports, numit Digital Throne, se va desfășura în Iași între 1 și 3 septembrie. Line-up-ul spectacolului este impresionant și aduce în prim-plan câțiva dintre cei mai de seamă DJ de muzică electronică din întreaga lume: Armin van Buuren și Tujamo vor împărți scena cu artiști de renume global precum Lost Frequencies, JP Cooper și Tom Odell, dar și cu talente autohtone precum B.U.G. Mafia, Delia, Carla’s Dreams, Alternosfera, Subcarpați, Spike, The Motans, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC și chiar Filarmonica “Moldova” din Iași. Biletele pentru cele trei zile de concerte, ce vor avea loc pe esplanada Palatului Culturii din Iași, pot fi achiziționate online la prețul de 220 de lei, iar cei ce preferă să cumpere abonamentul direct de la festival vor plăti 250 de lei.

Armin van Buuren este un nume cu rezonanță în lumea muzicii electronice, deopotrivă ca DJ și producător. Artistul olandez în vârstă de 46 de ani a dominat topurile muzicale încă din 1995 cu hitul “Blue Fear”, iar în decursul carierei sale a susținut concerte în peste 25 de țări. De-a lungul a 21 de ani, Armin van Buuren a fost constant prezent în elita primilor cinci DJ din lume, reușind de fiecare dată să construiască o conexiune specială cu fanii săi în timpul aparițiilor sale în România. Emisiunea sa radio, “A State of Trance” (adesea cunoscută sub acronimul ASOT), a devenit un pilon al peisajului radio olandez începând din iunie 2001, cu un număr săptămânal de ascultători ce depășește 40 de milioane.

Digital Throne găzduiește a 15-a ediție a Campionatelor Mondiale de Esports. Competiția, pusă în scenă de Federația Internațională de Esports, va aduna cea mai mare concentrare de jucători văzută vreodată la un eveniment de acest gen. Peste 700 de jucători din 120 de țări se vor confrunta în șase dintre cele mai competitive jocuri ale momentului: Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends și PUBG Mobile.

Acest eveniment pune în joc premii în valoare totală de 500.000 de dolari, cel mai mare fond de premiere pentru un Campionat Mondial. Premiile vor fi acordate după desfășurarea a aproape 500 de meciuri în cadrul turneului final din Iași, care se va întinde pe parcursul unei săptămâni.

One Comment

  1. Cu Armin van Buuren pe scena pentru a aduce un plus de energie spectatorilor si un continut de vara pentru competitia eSports, evenimentul Digital Throne se anunta a fi unul care nu poate fi ratat! Fanii muzicii electronice au de ce sa se bucure, dat fiind ca supralicitatul DJ olandez promite un wingshow de exceptie in seara galei de inchidere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *