0

Cum alegeti un aspirator robot

In ultima perioada au devenit la moda aspiratoarele Robot si nu doar pentru cei pasionati de tehnologie ci pentru oricine. Aceste aspiratoare robot pot fi solutia cea mai buna pentru curatenia din casa. Atata timp cat amenajarea din apartament sau casa permite accesul peste tot, atunci acest tip de aparat este mai mult decat perfect pentru dumneavoastra.

Un aspirator robot nu are puterea sau capacitatea de colectare a unui aspirator clasic, dar acest robot este solutia perfecta pentru intretinerea curateniei.

Dac doriti un astfel de aspirator ar trebui sa tineti cont de urmatoarele aspecte pentru a afla cum gasiti si cum va dati seama care sunt cele mai bune aspiratoare robot:

1. Sistemul de navigatie – cu cat este mai performant cu atat eficienta robotului aspirator creste iar acesta va acoperi o suprafata de curatare mai amre. Modelele mai scumpe au senzori cu infrarosu pentru a se feri de obstacole si a nu se rasturna, senzorii detecteaza si suprafetele mai murdare care necesita o atentie sporita.

2. Autonomia – conteaza mult, iar modelele mai scumpe pun un accent sporit pe treaba asta mai ales ca timpul de incarcare este intre 2 si 5 ore. De obicei maximul suprafetei ce o acopera robotul aspirator este de aproximativ 250 mp.

3 Puterea de aspirare nu este la fel ca a aspiratoarelor clasice, cele mai scumpe au o putere mai amrisoara dar tot nu se poate face comparatie, de asta credem ca aceste aspiratoare robot sunt perfecte pentru intretinerea curateniei.

4. Capacitatea de stocare – nu stocheaza asa mult dar dupa cum spuneam, daca aparatul este folosit pentru intretinerea curatenien nici nu ar fi asa mare nevoie de o capacitate mare de stocare.

Ce lucruri mai trebuie sa stiti daca alegeti un astfel de aspirator sunt nivelul zgomotului, nu difera as amult fata de ale celor clasice, tipul de aspirare si tipul de suprafata, majoritatea fiind bune pe parchet, gresie, covoare, mocheta etc.

Cand doriti sa cumparati ceva ar fi recomandat sa cautati pe internet specificatii si pareri, sa nu va grabiti pentru ca uneori daca alocati un pic mai mult timp cercetarii exista posibilitatea sa faceti alegeri mult mai bune. Incercati sa cautati review-uri electrocasnice si de cele mai multe ori aceste siteuri sau forumuri mai posteaza si diverse oferte speciale in asa fel incat sa alegeti dupa performante si dupa preturi.

Voi cum va documentati inainte de a va cumpara electrocasnice? Accesati bloguri, site-uri si forumuri de specialitate sau va bazati doar pe propriile cunostinte ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *