0

De unde cumparati ustensile pentru facut unghiile?

Cine lucreaza in domeniul make-ului de orice fel cu siguranta stie cat de importante sunt ustensilele de lucru. Cei de la https://nailsup.ro sunt un magazin online de tot felul de ustensile de lucru pentru manichiura si pedichiura.

In ultimii ani au aparut multe saloane ce ofera servicii de infrumusetare pentru femei si cu totii stim ca femeile din Romania tin foarte mult la aspectul fizic. Din acest motiv sunt multe persoane care fac aceasta meserie si de acasa. Din acest motiv, alegerea ustensilelor de lucru este extrem de importanta. Acest magazin online de care spuneam mai devreme vinde de la capete freza carbid pana la kituri de oja semipermanenta, kituri de unghii cu gel, geluri, aparaturi profesionale si semiprofesionale, consumabile, pensule si multe altele.

Profesia asta a prins bine la noi si se fac bani seriosi dar dincolo de munca buna ce le recomanda este nevoie sa fie si conectate tot timpul la ce este nou pe piata. Culori, materiale, tehnici si asa mai departe, cam despre asta este vorba daca vrei sa fii in aceasta meserie. Ai nevoie sa cunosti, sa inveti incontinuu si sa comunici bine cu clientele tale pentru ca dincolo de activitatea practica multe femei vin cu chef de vorba si cu dorinta de a se mai descarca un pic de problemele de zi cu zi.

Conform Registrului Comertului din Romania exista peste 20.000 de saloane de infrumusetare inregistrate si probabil inca pe atatea persoane ce practica meseria asta in particular. Acest tip de afacere este eligibil si pentru finantare prin programul de Start-Up Nation si care poate oferi sume de pana la 44.000 Euro.

In ultimii ani au aparut si afacerile de tipul “neil and go” si acestea se gasesc cel mai des in spatiile comerciale din tara. Iti faci unghiile cat timp astepti cat timp lasi masina la spalatorie sau cat timp copilul tau este la un control medical. Iti faci un retus rapid al unghiilor.

Un nou trend in materie de manichiura a luat avant puternic pe retelele de socializare. Este vorba de celebrele unghii roz – cuart. Unghiile roz cuart sunt inspirate de mineralul cuart, care este unul dintre cele mai intalnite minerale din scoarta pamantului. Cuartul mai este folosit si ca piatra semipretioasa in marea industrie a bijuteriilor si simbolizeaza iubirea dintre doi oameni, asa ca de ziua indragostitilor poate fi o idee buna. Desi destul de pretentioase de asortat cu vestimentatia, unghiile cuart au devenit din ce in ce mai populare si asta nu o spunem doar noi ci si specialistii din domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *