0

Ponturi pentru a crea iluzia unei camere mai mari

 

Atunci cand ai o casa de dimensiuni mici trebuie sa fii foarte atent la modul in care o amenajezi pentru ca prin modul in care aceasta este amenajata se poate crea impresia unei case mai mari decat este in mod real. Pentru ca acest lucru sa se intample trebuie respectate urmatoarele ponturi:

  1. Mobila joaca un rol extrem de important in modul in care arata din punct de vedere al dimensiunilor o casa. Pentru a crea impresia unei case mai mari este obligatoriu evitarea achizitionarii obiectelor de mobilier de care nu ai nevoie. Cred ca fiecare dintre noi are in casa cel putin un obiect de mobilier pe care la folosit extrem de rar si de care se poate desparti fara ai simti lipsa. Pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie trebuie ca atunci cand se achizitioneaza mobila sa ne gandim foarte bine la obiectele de mobilier de care avem nevoie cu adevarat.
  2. Atat cromatica mobilierului cat si cromatica peretilor camerei trebuie sa fie deschisa pentru a contribui la crearea impresiei ca incaperea este mai mare decat este in mod natural. De asemenea, cromatica deschisa ofera o stare de bine si relaxare, lucru extrem de important in cazul in care iti doresti o camera primitoare si relaxanta.
  3. Incorporarea oglinzilor in piesele de mobilier este un alt pont care cu siguranta ajuta la crearea senzatiei de marire. Cu toate acestea nu trebuie abuzat de acest truc.
  4. Depozitarea lucrurilor de care nu avem nevoie este un alt detaliu care contribuie la crearea senzatiei de marire. Pentru a putea face acest lucru este necesar ca piesele de mobilier utilizate sa fie prevazute cu cat mai multe spatii de depozitare.

In concluzie, detinerea unei case de mici dimensiuni nu este un lucru atat de rau pe cat iti imaginezi la prima vedere. Cu ajutorul unei amenajari potrivite caselor de mici dimensiuni poti obtine casa visurilor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *