0

De unde imi achizitionez cele mai tari rochii de ocazie

Sunt femeie, iar ca orice femeie care se respecta, imi place sa am grija de imaginea mea si ma asigur ca aceasta sa fie, tot timpul, una impecabila. Respectul de sine nu creste in copaci, trebuie inveti sa te educi singura in acest sens. Iar pentru mine, cel mai simplu mod de a face acest lucru, a fost datorita terapiei prin cumparaturi. Suna cunoscut, doamnelor? Stiu ca nu sunt nici prima, nici ultima care practica acest sport, dar eu tin neaparat sa impartasesc experienta mea proprie si cu alte fete, care poate nu stiu de unde sau cum sa inceapa sa capete mai multa incredere in sine.

img_0149-600x899_0
Eu aleg sa fac shopping online de pe Rochii-perfecte.com – caci am gasit aici cele mai tari piese vestimentare, din ultima perioada. Ador sa imi fac cumparaturile de la ei, deoarece imi este mai comod asa, salvez timp si energie, economisesc si bani frumosi, mai ales cand prind super oferte si ma bucur de transport gratuit al coletului. Insa, inainte de a intra in febra ‘’renovarilor vestimentare’’, am grija sa fac loc noilor achizitii in dulap, prin scoaterea din folosinta a hainelor pe care nu le-am mai purtat de mult sau care nu imi mai plac.
Care sunt ‘’ingredientele’’ mele preferate, din toata aceasta ecuatie?
1) Pe Rochii-perfecte.com am gasit rochii de ocazie perfecte – asa cum este si denumirea site-ului. Nu aveam cum sa nu mentionez faptul ca piesele mele preferate sunt rochiile, pe care le ador in toate formele lor! Sunt cele mai commode haine si cel mai usor de imbracat, iar din aceste motive eu le ador!
2) Blugii de tip skinny jeans sunt iar o preferinta personala, deoarece cu ajutorul lor creez tinute casual, potrivite pentru anotimpul tomnatic de afara.
3) Nu puteam sa nu trec in revista si gecile din imitatie de piele, pentru ca ador look-ul rock sau pop-rock. Cu ajutorul lor, pot sa compun o tinuta care sa imi ofere un aer rebel, potrivit pentru o seara in club, de exemplu.
Si exemplele de pe lista mea sunt mult mai numeroase, dar nu as vrea sa plictisesc pe nimeni cu pomelnice prea mari. Cert este ca am incercat sa subliniez esentialul si sper ca nu sunt singura care gandeste asa despre haine. Imi place sa ma exprim liber, iar o modalitate de a face acest lucru este prin moda, chiar daca stiu ca nu sunt o experta in acest domeniu, dar fac totul cu multa pasiune si mult drag.
Asa cum am mai specificat, eu imi cumpar cele mai tari haine de pe Rochii-perfecte.com, dar sunt tare curioasa sa aflu si alte optiuni. Sunt deschisa si la trucuri noi, ce tin de fashion si cumparaturi si as fii tare bucuroasa daca ati impartasi si voi cateva secrete cu mine, ca sa putem spune ca purtam o adevarata discutie ca intre fete si nu m-am limitat doar la a tine un simplu monolog, in fata voastra. Ce parere aveti, cand facem un schimb real de pareri, in legatura cu acest subiect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *