0

De unde mi-am cumparat mobila pentru garsoniera

In ziua de azi nu este usor sa iti cumperi propria casa. A trebuit sa fac multe economii, apoi un credit si, in sfarsit, am reusit sa imi cumpar o garsoniera modesta, undeva la marginea orasului. Din pacate, am cumparat ceva mai ieftin si asta s-a vazut.

Interiorul garsonierei arata ca dupa razboi. Peretii trebuiau curatati pana la tencuiala si apoi zugraviti, parchetul inlocuit, aveam nevoie de gemuri termopan, gresia si faianta date jos si schimbata, ce mai, era o intreaga lupta ce trebuia purtata cu garsoniera ce noua care arata mai degraba precum garsoniera groazei. Am tras aer in piept si, inarmata cu foarte multa rabdare, am pusa mana pe telefon si am cautat o echipa de mesteri care sa ma ajute la renovarea ei.

Oamenii au vazut, si-au pus mainile in cap, apoi s-au calmat si au evaluat ce lucrari sunt de facut si la cat ma ajunge. Pesemne ca le-a parut rau de mine si de afacerea paguboasa pe care o facusem pentru ca nu mi-au cerut exagerat de mult. Au inceput sa munceasca si, in trei saptamani, garsoniera mea s-a transformat complet. Parca nu mai era aceeasi. Era curata, zugravita si frumoasa de ziceai ca este construita recent. Imi venea sa plang de bucurie.

Dar sa nu credeti ca povestea s-a terminat aici. Cand m-am vazut eu in noua mea casa mi-am dat seama ca mai am multe de facut. Nu aveam nici macar un scaun pe care sa stau. Asa ca am inceput batalia numarul doi cu magazinele de mobilier. Am vazut multe lucruri frumoase insa, majoritatea, nu incapeau in spatiul ingust al locuintei.

Trebuia sa gasesc o solutie inteligenta si un mobilier asemenea. Auzisem eu ca exista un magazin de unde as fi putut sa cumpar asa ceva. O prietena imi spusese ca ea cumparase niste scaune extensibile, foarte practice si usor de depozitat. Am sunat-o sa o intreb de unde le-a achizitionat. Aceasta mi-a spus ca de la magazinul Multimo. Acest magazin are produsele expuse si pe site dar si in showroom.

Pentru a nu face drumul degeaba, mai intai am inceput sa studiez oferta pe net. Pot sa spun ca am fost foarte impresionata. Magazinul are absolut orice tip de mobilier, de la paturi rabatabile la mese si scaune extensibile. Era magazinul cu mobilier ideal pentru o garsoniera mica precum a mea.

Nu am stat pe ganduri si m-am dus numaidecat la showroom. Pentru locuinta mea mi-a fost recomandat un pat rabatabil dublu Sliding Suit care, in momentul in care nu dormeam, se transforma intr-o biblioteca cu functie de glisare si doua corpuri de sifonier. Apoi am achizitionat si o masa Nivo a carei lungime este reglabila in functie de necesitati si poate deveni masa chiar si pentru 6 persoane.

Am fost extrem de incantata de aceste produse. In momentul in care si-au gasit locul in garsoniera mea, intreg aspectul s-a schimbat la 180 de grade.
Parca nici nu imi vine sa cred cat de mult conteaza o renovare si o mobila de calitate si inteligenta intr-un spatiu asa de mic.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *