0

Dupa 10 ani de experienta, locul de preluare si returnare a masinilor de inchiriat se extinde

Multi furnizori de servicii isi valorifica experienta indelungata pe piata de profil venind in intampinarea nevoilor clientilor. Rigiditatea nu ajuta deloc in afaceri, in timp ce reinventarea, deschiderea catre beneficiari, oferirea de bonusuri de fidelitate garanteaza succesul. Au nevoie sa inchirieze masini atat romanii veniti la Bucuresti sau in zona din nordul tarii sau de la mii de kilometri distanta, dar si turistii straini veniti sa viziteze tara noastra. In general firmele care pun la dispozitia clientilor masini se afla in zona aeroporturilor si autoturismul este preluat de la sediul firmei sau din aeroport.

renault-clio-estate

Dati-mi voie sa va spun ca un astfel de punct de vedere exclude multi clienti fiindca nu toti sunt dispusi sa faca un drum pana la aeroport ca sa ridice masina, din moment ce ei se afla in centrul orasului. Este posibil sa se afle la Universitate, la Unirii sau in Romana si sa aiba bagaje grele si voluminoase pe care nu le pot manipula pana la Otopeni, fara masina. Uneori este dificil sa urci si intr-un autobuz sau in metrou cu bagaje grele. Chiar daca vorbim de inchirieri auto Otopeni se impune existenta mai multor locuri de preluare si de returnare. Omul va fi multumit ca reprezentantul firmei sa ii aduca masina in zona indicata de el. Asta face in prezent firma de inchiriere auto Kamoauto.ro de aceea este solicitata destul de des. In afara faptului ca dovedesc solicitudine fata de cererile clientilor, acesta firma de inchiriere masini are toate costurile la vedere, astfel ca partenerii lor nu vor fi surprinsi de comunicarea pretului final.

 

Masinile sunt mereu curate in totalitate. Bagajele pot fi puse fara grija in portbagaj, fiindca nu se umplu de praf, de lichide sau de pete.
Banchetele sunt si ele curatate in profunzime periodic, asa ca in masinile lor puteti urca linistiti persoane hipersensibile si bebelusi cu imunitatea scazuta. Totul stralucesti de curatenie, iar starea masinii este si ea perfecta. Nu s-a raportat vreodata un caz in care un client sa ramana cu masina in drum fiindca s-a defectat si sa fie acuzat pe nedrept sau abandonat acolo cu familia si cu bagajele. Taxele sunt de asemenea achitate la zi. Spuneam ca firma vine in intampinarea nevoilor variate ale clientilor, asa a aparut serviciul de inchiriere pe perioada indelungata, serviciu care se adreseaza:

-familiilor care au nevoie de masini, deoarece ale lor se afla in service si stau mai mult timp pentru revizii si reparatii.

 

Unii s-au invatat atat de mult cu masina, incat au fobie de urcatul in mijloacele de transport in comun, in plus castiga mult timp cu un autoturism si opresc de cate ori este necesar pentru rezolvarea tuturor problemelor.
-firmelor care au nevoie de masini multe, dar nu isi permit inca sa le cumpere sau sa le ia in leasing
-anumitor institutii care se duc in control si doresc sa ia prin surprindere, adica sa nu utilizeze masinile lor cu insemne speciale pentru a descoperi nereguli. Este imbucurator faptul ca o firma s-a gandit sa inchirieze masini foarte bune, la preturi rezonabile celor care au nevoie de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *