0

Oamenii adoră curățenia, iată care sunt serviciile pe care le primești de la o firmă specializată

Atunci când pășesc pentru prima dată într-o locuință sau într-un spațiu comercial, oamenii își formează rapid părerea despre proprietar sau afacere judecând după cât de curat se prezintă spațiul în cauză.

Astfel, o curățenie precară, atrage pentru o persoană fizică pot apărea multe discuții ulterioare nedorite, iar în cazul unei afaceri, pot fi postate online recenzii care alungă următorii potențiali clienți. Iată care sunt principalele opt servicii pe care orice firmă de curățenie respectabilă le oferă:

Curățenie generală
Acest termen poate da fiori reci pe spinarea oricărei gospodine, totuși, cel mai simplu este să delegi pentru a economisi timp și implicit bani. De ce să te chinui când există firme specializate care folosesc produse profesionale și datorită experienței ajung să facă toate operațiunile într-o perioadă de timp extrem de redusă.

Curățenie de întreținere
Să previi e mai ușor decât să tratezi. Plecând de la această afirmație, curățenia de întreținere menține obiectele și suprafețele curate și igienizate, incluzând operațiuni precum adunarea deșeurilor, evacuarea acestora, înlocuirea sacilor menajeri, precum și ștergerea prafuluii, curățarea pardoselilor, etc.

Un alt element important al curățeniei de întreținere este reprezentat de curățarea și dezinfectarea grupurilor sanitare, procedeu urmat de aerisire și odorizare în fiecare încăpere.

Curățenie scări de bloc
La fel ca și tine, detestăm să intrăm întro scară de bloc în care se observă urme pe pereți, pânze de păianjen ori se simt mirosuri de-a dreptul pestilențiale. O firmă de curățenie igenizează rapid și periodic orice scară de bloc, indiferent de numărul de etaje, chiar dacă uneori, atunci când ne referim la curățenie scări de bloc București, situațiile întâlnite pot părea uneori mai solicitante decât în orașele mai mici.

Curățenie după constructor
În ziua de azi vezi șantiere la orice pas, iar punctele de colectare a deșeurilor sunt adesea comaltate cu deșeuri obținute după construcții. La interiorul clădirilor, situația e la fel de dificilă, dar rar vei întâlni o firmă de curățenie care să nu poată face față, chiar dacă acest serviciu este printre cele mai solicitante deoarece este deosebit de repetitiv.

Spălare suprafețe dure în mod mecanizat
Marmura, Granit, Travertin, Mozaic, Gresie. Toate au nevoie de curățare periodică, la fel ca și orice altă suprafață dură care invevitabil, se murdărește.

Spălare mochete și covoare mecanizat
Acest serviciu este solicitat mai ales în perioada sărbătorilor, atunci când timpul economisit poate fi folosit pentru a merge la cumpărături, a pregăti masa de sărbătoare, sau de ce nu, pur și simplu pentru a sta alături de prieteni și familie.

Spălări tapițerie auto
Păstrarea unei mașini curate poate deveni uneori o sarcină dificilă, mai ales când ai în spate o ceată de copilași, ori vehiculul este dat spre închiriere ori transport persoane.

Curățenie industrială
Un serviciu care solicită multă atenție, soluții adecvate si utilaje specifice pentru acest tip de lucrări, recunoscute pentru necesitatea de a curăța în spații greu accesibile sau de forme extrem de diferite, care nu permit accesul anumitor echipamente.

Acum că ai aflat care sunt principalele servicii pe care le primești de la o firmă specializată în curățenie, rămâne o singură întrebare: ție care serviciu îți este cel mai necesar, mai ales când cauți o firmă curatenie București?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *