0

Roz? Da, vă rog!

Știm cu toții că părul blond este de-a dreptul superb, iar femeile și bărbații deopotrivă, preferă această nuanță. Cu toate acestea, de data aceasta avem pentru tine o sugestie: ieși puțin din tipare și renunță la blondul clasic cu care erai obișnuită și încearcă o nuanță diferită, care să aibă parte de ceva aparte: puțin… sau mai mult roz. Nu-ți face griji, cu ajutoruk specialiștilor în domeniu, am alcătuit un fel de clasament al acestor nuanțe pe care le-ai putea încerca și tu.

Pink Lemonade

Dacă părul tău natural este un blond deschis, atunci această nuanță ți se va potrivi ca o mănușă, și te vei simți precum o vedetă de la Hollywood. Vei rămâne plăcut surprinsă de noul tău look, iar dacă vrei să nu dai greș încearcă o vopsea Londa Professional 9/65.

Cotton Candy Pink

Este o culoare care se potrivește multor persoane, și este de-a dreptul spectaculoasă. În plus, dacă optezi pentru aceasta, te poți machia așa cum îți place, pentru că se va potrivi perfect. Nu uita nici de produse de îngrijire a părului Londa, care îți vor permite să te bucuri mai mult timp de culoarea vie a părului tău roz.

Barbie Pink

Dacă și silueta ți-o permite, transform-te într-o păpușă Barbie naturală. Și, mai ales, nu uita că și părul roz poate contribui la acest look, așa că data viitoare când te vopsești, cere-i stilistului tău să îți facă această culoare.

Rose Gold

Este o culoare aflată în tendințe, așa că nu este de mirare că multe dintre reprezentantele sexului frumos au optat pentru ea. Dacă încă nu ești prea sigură, încearcă mai întâi cu un nuanțator, dar s-ar putea să ai o surpriză mai mult decât plăcută.

Vârfuri roz

Ești ceva mai conservatoare, sau îți este teamă de o schimbare radicală? Atunci hai să faci mai întâi niște pași mărunți în acest sens: începe prin a-ți vopsi vârfurile roz, și dacă rezultatul obținut este pe placul tău, data viitoare nu mai ezita și treci la fapte!

Pastel Pink

Este o culoare care a fost creată special pentru doamnele sau domnișoarele cu păr lung. Dacă ai părul blond natural, poți încerca acasă să obții această nuanță, deoarece este foarte simplu.

Faded Rose

Dacă aveai impresia că rozul se potrivește cel mai bine celor cu pielea mai deschisă la culoare, această nuanță s-ar putea să te facă să te răzgândești. Discută cu stilistul tău despre posibilitatea de a te vopsi așa, iar dacă ai obținut culoarea dorită, ai grijă doar să folosești culori neutre pentru a te machia.

Roz lavandă

Este o culoare potrivită pentru părul scurt, dar și lung, iar nuanța este un ape placul multora. Este și normal, pentru că ieși ușor în evidență, oferindu-ți în același timp un aer ingenuu, dar și puțin periculos… Sună tentant, nu-i așa?

Așadar, lasă toate prejudecățile deoparte și bucură-te de o experiență deosebită. Cine spune că viața este prea plictisitoare, deprimantă sau lipsită de frumusețe, cu siguranță nu vede lucrurile prea în roz! Tu ai toate motivele să te bucuri, pentru că de data aceasta, rozul e la tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *