0

Hidroizolatii fundatii si piscine: ce trebuie sa stii?

Esti in plin proces de construire a unei case si cauti cele mai bune solutii prin care sa realizezi o locuinta de calitate, pe care sa o folosesti pe termen lunga?

Incepe prin a alege cele mai bune hidroizolatii, astfel incat sa te pui la adapost de infiltratiile de apa, care sunt extrem de periculoase. In acest sens, ai la dispozitie mai multe tipuri de produse excelente. Afla tot ce trebuie sa stii din urmatoarele randuri!

Hidroizolatii fundatii – cele mai populare alegeri de pe piata

Hidroizolatiile sunt realizate din materiale special concepute, care au rolul de a te proteja de infiltratiile de apa, dar si de infiltratiile microorganismelor daunatoare. Inainte de a face o investitie, este bine sa stii ca te poti orienta spre:

  • membrane bituminoase – disponibile sub forma de rulouri, membranele bituminoase trebuie aplicate intotdeauna la cald. In doar cateva ore, hidroizolatia de care ai nevoie va fi gata si vei putea continua lucrarile;
  • membrane hidroizolante lichide – obtinute dintr-un amestec de pasta bituminoasa si cauciuc sinetic, membranele lichide sunt excelente inclusiv pentru suprafetele perfect plane. Mai mult, le poti utiliza si pentru locurile greu accesibile, asa cum sunt colturile. Poti sa aplici astfel de membrane peste beton, ciment, eternit, dar si peste alte tencuieli ce seama cu cimentul;
  • membrane din PVC – usor de montat si rezistente pe termen lung, membranele din PVC sunt extrem de cautate datorita tuturor avantajelor pe care le ofera celor care au nevoie de o protectie suplimentara pentru fundatia casei ori pentru acoperisuri.

Cand este recomandat sa aplici hidroizolatii?

Din punct de vedere tehnic, pentru a te bucura de rezultate excelente, cel mai bine este sa incorporezi hidroizolatii in constructia pe care o realizezi inca de la inceput. Este adevarat ca te poti ocupa de acest aspect si mai tarziu, insa iti va fi mai greu. Colaborand si cu o echipa specializata in acest sens, vei avea hidroizolatia gata in cel mai scurt timp.

Cat timp dureaza aplicarea hidroizolatiei?

Raspunsul la aceasta intrebare difera in functie de dimensiunea fundatiei de care te ocupi sau de dimensiunea acoperisului pe care il ai. De exemplu, pentru o fundatie de 70 de metri patrati, o singura zi este suficienta pentru aplicarea materialelor hidroizolante. Daca suprafata este, insa, mai mare, atunci echipa pe care o contractezi va avea nevoie de cel putin 2 zile. Ulterior, dupa finalizarea lucrarii, recomandat este sa astepti 1 -2 zile inainte de a-ti continua lucrarile. Lasa hidroizolatia sa se aseze bine, indiferent de varianta pentru care ai optat, pentru a te bucura de rezultatele pe care ti le doresti.

Comanda-ti produsele hidroizolante direct de pe Internet

In loc sa pierzi timp pretios in magazinele de specialitate, iti poti comanda materialele hidroizolante direct de pe Internet. Online ai la dispozitie atat fotografii reprezentative, cat si descrieri detaliate pentru fiecare produs in parte. Atunci cand te hotarasti, este suficient sa iti plasezi comanda online, pentru ca ulterior sa o primesti la adresa indicata in cel mai scurt timp. Mai mult, ai la dispozitie mai multe metode de plata din care poti alege.

De pe site-ul Hidroizolații-Terase iti poti comanda toate cele necesare pentru aplicarea unei hidroizolatii excelente! Fie ca ai nevoie de produse pentru fundatie sau de hidroizolatii piscine, cantareste-ti foarte bine decizia si apoi plaseaza-ti comanda online. Simplu si usor. Mai apoi, pe termen lung nu te vei confrunta cu probleme referitoare la infiltratiile de apa sau a microorganismelor daunatoare, care iti pot afecta calitatea vietii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *