0

Cel mai inovativ sistem de acoperis terasa: protejeaza apa si iti ofera o oaza de relaxare la inaltime

Cum ar fi sa te bucuri de o terasa verde pe post de acoperis? Ei bine, aceasta solutie este mult mai usor de pus in aplicare astazi decat oricand, si vine la pachet cu multiple avantaje pentru tine, odata cu beneficiile pentru structura constructiei.

Un acoperis terasa nu este altceva decat un sistem cu multiple straturi ce stopeaza infiltratiile de apa prin dezvoltarea vegetatiei la inaltime. Terasa verde, asa cum mai este supra-numit acest sistem de hidroizolatii, reprezinta o alternativa excelenta la acoperisurile gri din marile zone urbane, si ajuta la protejarea mediului inconjurator. Azi se poate implementa si in Romania, datorita unei companii de prestigiu, care a adus in tara noastra cele mai bune practici de peste granite.

Cum se alege vegetatia pentru acest tip de hidroizolatie: terasa extensiva si terasa intensiva

In realitatea practica, se folosesc diverse tipuri de vegetatie, in functie de preferintele beneficiarului, respectiv de timpul pe care in poate aloca pentru a intretine terasa. Din acest punct de vedere, exista doua tipuri de terase: intensive si extensive. Terasa verde de tip intensiv este cu totul si cu totul impresionanta din punct de vedere estetic. Grosimea stratului de pamant poate ajunge chiar si la 50cm, ceea ce ii va permite sa planteze o vegetatie inalta, cu diverse plante si chiar arbusti de mici dimensiuni. Terasa de acest tip implica un grad ridicat de atentie pentru intretinere, spre deosebire de a doua categorie, terasa extensiva. Terasa de tip extensiv cuprinde vegetatia care nu creste mult in inaltime, si care se plateaza intr-un stat de pamant de maxim 15 cm. Lucrarile de intretinere sunt minimale.

Poti obtine o oaza de relaxare direct la tine acasa, prin acest sistem inovativ de hidroizolatie

Acest sistem de hidroizolatie nu puncteaza doar la capitolul functional, ci si estetic, pentru ca permite amenajarea unui spatiu la inaltime cu totul si cu totul deosebit. Te vei bucura de propria oaza de verdeata si relaxare direct la tine acasa, chiar si atunci cand locuiesti in mijlocul orasului, intr-o mare aglomerare urbana, unde esti inconjurat de gri. Companiile de tip corporate opteaza frecvent pentru aceste sisteme de hidroizolatii, protejandu-si cladirile de infiltratiile de apa, dar si de banalitatea in design. Hidroizolatia prin acoperisuri verzi este o metoda optima si pentru reducerea poluarii, pentru ca elimina o parte din particulele de praf si alti factori poluanti, prin intermediul plantelor verzi. Daca vrei sa iti transformi locuinta si, in acelasi timp, sa rezolvi problema hidroizolatiei, iata – asadar – o metoda extrem de eficienta.

Milucon.ro dispune de toate resursele necesare pentru a implementa orice tip de terasa verde

Fie ca este extensiva, fie ca este intensiva, orice tip de terasa verde iti doresti o implementeaza in Romania echipa de experti de la Milucon.ro. Vorbim de o companie cu o bogata notorietate, care activeaza pe piata de cel putin 14 ani, timp in care a dezvoltat un portofoliu absolut impresionant de clienti.

Cele mai inovative sisteme de hidroizolatie din Romania sunt implementate – cu succes – de Milucon.ro. Aceasta echipa tine pasul cu inovatiile din domeniu, dispune de personal bine pregatit si investeste in utilaje de ultima generatie. A imprumutat cele mai bune practici de peste granite si este o companie remarcata in Romania datorita rezultatelor fara compromis. Cele mai inalte standarde sunt indeplinite de Milucon.ro, fie ca esti in cautarea de servicii ce includ un beton hidroizolant, terase verzi sau hidroizolatii de cea mai inalta calitate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *